NOVAK VIŠE NEĆE OSVOJITI NIJEDAN GREND SLEM Britanac i Australijanac otpisali Đokovića
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Ni 21. grend slem titula nija naterala ljude iz sveta tenisa da shvate da je ovo era Novaka Đokovića i da se Srbin neće predati dok ne ostvari ono što je zacrtao.

Nekadašnji britanski igrač Džon Lojd i njegov kolega Australijanac Pit Keš u razgovoru za "Ekspres" govorili su u "novoj generaciji" i napravili listu igrača koji će osvajati naredne grend slem trofeje. Na njoj nema Novaka Đokovića.

- Ja bih izabrao Janika Sinera kao jednog od najboljih igrača ove generacije, ali još više mi se sviđa Karlos Alkaraz. Iako nije igrao dobro protiv Sinera na Vimbldonu. Ali, mislim da će naučiti dosta toga u budućnosti i da će osvojiti više od deset grend slem titula u svojoj karijeri - ocenio je Lojd.

NOVAK VIŠE NEĆE OSVOJITI NIJEDAN GREND SLEM Britanac i Australijanac otpisali Đokovića

Tanjug/Ap

 

Na to se nadovezao Keš i izdvojio Holgera Runea i Kaspera Ruda.

- Rud i Rune su baš dobri, naravno i Siner... Ja bih spomenuo i Džeka Drejpera, mislim da će biti dobar igrač - pohvalio je mladog Britanca iskusni teniser iz Australije, a sigurni smo da ako ove reči dođu do Đokovića samo će ga motivisati da što duže ostane u tenisu i pokaže svima koliko greše.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Маркони

15.07.2022 10:43

Тако је то када коментаришу просечни тенисери...да знају да процене како треба они би нешто и представљали у тенису...анод таквог просека не очекује се више..пре злоба и мржња...

Miloš

15.07.2022 14:36

@Маркони - Komentarisali su samo to ko bi od mlade generacije tenisera, kojoj Đoković i Nadal više ne pripadaju, mogao ostvojiti najveće turnire. Pit Keš bi bio prosečan teniser, a Pet Keš je osvojio Vimbldon i igrao u finalima Australija opena, tokom ere Bjorga, Lendla, Mekinroa i Bekera.

Englezi

15.07.2022 12:20

Englezi su dotakli moralno dno. Valjaju se u blatu zlobe I mrznje. Kosmicka Pravda stize.

Nikola

15.07.2022 14:33

Novak će zasigurno osvojiti još koji GS ukoliko mu dozvole da učestvuje. Mislim da su ova dvojica komentarisala ko će ubiduće(kad velika trojka bude istorija) osvajati grand slemove tako da se ne bih uzbuđivao oko njihovih komentara

Lucky

16.07.2022 14:59

Normalno ,kad vise niko nece da mu dozvoli da ucestvuje na gren slemovima!