SRPKINJA RAZBESNELA FANOVE Ana Ivanović na udaru navijača, a sve zbog Novaka Đokovića (FOTO)
EPA

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović nedavno je zajedno sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom bila prisutna na Vimbldonu gde je pratila završnicu ovog turnira.

Srpkinja je bila u Londonu, a nakon završenog finala u ženskom singlu ona se oglasila i čestitala Ons Žaber i Eleni Ribakinoj, naročito Ruskinji koja je podigla trofej. 

- Uživala se gledajući finale Vimbldona. Čestitam vam obema na sjajnoj igri i Eleni na tituli - napisala je Ana na Tviteru.

 

 

Međutim, nakon što je Novak Đoković došao do titule, čestitka je izostala. Nikome nije jasno zašto, ali ako se vratimo malo u prošlost i prisetimo se, Ana je bila gost i na Rolan Garosu, a nakon muškog finala čestitku je uputila Rafaelu Nadalu.

- Zaista smo uživali u Parizu. Čestitam ovogodišnjim pobednicima Rafaelu Nadalu i Igi Švjontek - napisala je Ana na Tviteru.

 

 

 

Neobično da Srbin nema isti tretman. Upravo su to fanovi i zamerili Ani pa je prethodnih dana dobila veliki broj komentara u tom kontekstu.

 

 

 

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Dina

14.07.2022 14:23

Ana Novaka nije podržala ni kad je imao problema u Australiji. Bila je kratka i štura u izjavama, nije mu dala ni reč ohrabrenja i tad je već dobila minus kod mnogih u Srbiji! Pa i ovo ništa ne čudi, sve je to baš, baš ružno od nje!!!

Mudrac

14.07.2022 14:28

Njihov problem,ostali bi trebalo da ćute,oni se bar ne prepiru javno,super,koliko se sećam,on nju nije zvao na svadbu,ni ona njega na svoju.Mir i tišina,možde se pomire nekad.

Sanja

14.07.2022 16:39

@Mudrac - U pravu ste, njihov problem. Ali ona, kao bivša srpska sportistkinja i neko ko komentariše i čestita drugim igračima, trebala je čestitati i Novaku. Čisto iz kulture ako ne zbog iskrene namere.

Mir

14.07.2022 16:08

Nikad mi se nije svidjala, nit smrdi nit mirise. Mozda je postala Nemica, hladna, ohola i ljubomorna.

Pera

14.07.2022 16:14

Ana je udajom"bivša" a nepozdrav Novaku je odraz kulture odnosno nekultura!

trtmrt

14.07.2022 16:33

jelena joj zabranila da bilo šta komentariše posle avanture iz australije

Mimi

14.07.2022 16:34

Ana ne govori sa Novakom. Nisu bili ni na svadbi jedno drugom.

Fuj

14.07.2022 17:37

Ljubomora je čudo! Ne baš ostvarena teniserka, koju sad prepoznaju samo kao suprugu Bastijana Švajnštajgera.