GLEDAO JE NOLETA NA VIMBLDONU Beker u zatvoru pratio Srbina, zbog jedne stvari ostali robijaši žale se na njega
Foto: Shutterstock/EPA

Beker je u zatvoru zbog toga što je prikrio prihode od oko 2.500.000 funti, kako ne bi morao da plati dugovanja nakon što je prethodno proglasio bankrot. Ali u tom zatvoru je izgleda dobio poseban status.

Britanski "San" piše da je Beker postavljen za asistenta u učionici i da predaju sportsku nauku drugim zatvorenicima. To je u suštini predavanje teorije fizičkog vaspitanja i prednosti vežbanja i ishrane.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Novak i Nadal jedan do drugog, ali...

Ali njegovo postavljanje na ovu poziciju je podstaklo ostale zatvorenike da pišu protestna pisma upravitelju, nezadovoljni što je Nemac tako brzo dobio posao.

- Obično biste služili godinama pre nego što biste dobili posao asistenta u učionici, jer se to smatra privilegijom. Ali Beker je posao dobio u roku od nekoliko nedelja od izricanja kazne. Zato postoje mnoga negodovanja zatvorenika koji su napisali žalbe - bile su reči "Sanovog" izvora iz zatvora.

EKSKLUZIVNI PAPARAZZO Pogledajte šta Novak Đoković radi u Beogradu dan nakon velikog slavlja (FOTO)

Beker je u aprilu bio osuđen na dve i po godine zatvora, ali mediji u Engleskoj pišu da bi on već u novembru mogao da bude deportovan u Nemačku, gde je tamošnji kazneni sistem blaži.

"San" piše i da je Bekeru bilo dozvoljeno da gleda Vimbldon i dok je iza rešetaka, i navode da je bio oduševljen što je Novak Đoković ponovo osvojio taj turnir. Beker je trenirao Đokovića između 2014. i 2016. godine, a sa njim u svom stručnom štabu, Srbin je osvojio dva trofeja na Vimbldonu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading