RODŽERU POSLE OVOGA NEĆE BITI DOBRO Njegov sunarodnik proglasio Đokovića za najboljeg tenisera svih vremena! (FOTO)
Foto: Printscreen

Novak Đoković je osvojio Vimbldon i to po sedmi put u karijeri. Prestigao je Rodžera Federera na večnoj listi grend slem šampiona, a svi su primetili da mu Švajcarac nije ni čestitaona tom uspehu. Novak je posle pobede zaplakao, a potom seo oči u oči sa Martinom Navratilovom, legendarnom teniserkom koja ga je žestoko prozivala prošlog januara.

RODŽERU POSLE OVOGA NEĆE BITI DOBRO Njegov sunarodnik proglasio Đokovića za najboljeg tenisera svih vremena! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

I dok se Đokoviću sprema doček u Beogradu, ima i onih koji su za razliku od Federera čestitali Srbinu - Sten Vavrinka ga je čak suptilno i proglasio za najboljeg tenisera svih vremena!

Novak po sedmi put podigao pehar koji na vrhu imao neobičan simbol za koji mnogi nisu znali šta predstavlja, a Vavrinka je na svom Instagram profilu rešio da čestita srpskom teniseru.

On je na storiju okačio objavu Đokovića nakon osvajanja Vimbldona i napisao "mon pote", odnosno "moj prijatelju" na francuskom. Ali nije to privuklo pažnju, već emotikoni koji su se nalazili ispod.

Pored ikonice pehara, stajala je i jedna koza, što je poslednjih godina postalo sinonim za "najbolji igrač svih vremena". Koza, odnosno "goat" na engleskom, piše se isto kao i akronim GOAT (greatest of all time) - prevedeno kao "najbolji svih vremena" sa engleskog jezika.

Tako je Vavrinka privukao mnogo pažnje suptilno označivši Novaka kao nekog ko je u njegovim očima najveći ikada, a ne, recimo, Rodžera Federera, svog zemljaka iz Švajcarske. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading