IMATE LI VI OBRAZA? Britanci brutalno udarili na Đokovića: Novače, vrati pare sa Vimbldona
Tanjug/Ap

Srpski teniser Novak Đoković još jednom je dokazao da je neprikosnoven na Vimbldonu. U velikom finalu pobedio je Nika Kirjosa posle preokreta (3:1) i došao do ukupno sedme titule, a četvrte uzastopne.

Nije Novak stigao ni da proslavi titulu kako treba, a britanski mediji su ga brutalno napali.

LEGENDA SE OBRATILA CELOM SVETU Ono što je rekao o Đokoviću izazvaće teniski zemljotres

Novinar koji radi i za američki "Vašington post" i britanski "Gardijan" žestoko je opleo po najboljem srpskom teniseru i tvrdi da on sve što je zaradio od ovog grend slema treba da pokloni.

- Đoković ne zaslužuje ni peni od nagradnog fonda VImbldona. Da smo svi donosili sebične odluke i odbijali kovid vakcinu kao on, onda ne bi bilo ovog turnira. Pokazao je nepoštovanje prema protivniku i ljubiteljima tenisa. Treba da donira dva miliona od nagrade u dobrotvorne svrhe, za sve one koji se bore sa koronom ili porodicama koje su ostale bez najbližih zbog korone. Na taj način bi pokazao koliko je ozbiljan u nameri da se iskupi - napisao je Batervort.

VIMBLDON ČETRNAESTI DAN Đoković osvojio 21. grend slem titulu, pa zaplakao

 

 

Njegova objava izazvala je buru na društvenim mrežama, mnogi su stali u odbranu srpskog igrača i u velikom broju komentara naglasili su mu da svako ima pravo da donosi odluku o svom telu i imunitetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading