ON JE NOVAKOV NAJVEĆI FAN Muž slavne teniserke obožava Đokovića
AP Photo/Alastair Grant

Slavna francuska teniserka i nekadašnja šampionka Vimbldona Marion Bartoli igra na turniru u legendi i to u paru sa Nenadom Zimonjićem.

Inače, ona je udata za belgijskog fudbalera Jahju Bumedijenea od 2019. godine, sa kojim ima ćerku. Bumedijene je marokanskog je porekla i igra na poziciji krila i tokom karijere je nastupao za Muskron, Melgar, Dordreht, Rapersvil, a kako Marion tvrdi on je najveći navijač Novaka Đokovića.

- Jedan od najvećih, sigurno. Možete da uključite i Rodžera tu, jer su igrali toliko puta, ali sigurno je da teško da može bolje od Novaka i Rodžera ovde 2019. ili Rafe protiv Rodžera ove 2008, ili Novaka protiv Rafe... Samo ako se njih trojica takmiče jedni protiv drugih, to su najbolji mečevi koje možemo da gledamo - rekla je Bartoli za srpske medije.

ON JE NOVAKOV NAJVEĆI FAN Muž slavne teniserke obožava Đokovića

EPA/Neil Hall

 

 

Francuskinja se našla u paru sa legendarnim srpskim dubl igračem Nenadom Zimonjićem.

- Iskreno, nismo to planirali, Vimbldon je podelio parove, ali smo baš srećni što igramo zajedno. Nenada znam 20 godina, on je u Novakovom timu – a moj muž je najveći Novakov navijač ikada – tako da sve ide po planu. Ja sam mu rekla: 'Ti radi sve, ja ću samo ponekad da pipnem lopticu i to će biti to!'. Samo želim da se zabavim na terenu, o tome se sada radi, više mi nije stalo do toga da se takmičim. To su sada sve prijatelji sa kojima hoću da se sat i po vremena zabavim na terenu, a onda svi idemo da radimo šta god imamo da radimo. Sigurno se ovde ne radi o tome ko će da pobedi i sličnom - rekla je Marion Bartoli!

Novak će u nedelju od 15 časova igrati u finalu protiv Nika Kirjosa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading