SERENA NAPRAVILA SKANDAL NA VIMBLDONU Amerikanka tražila nemoguće, Novak ponovo pokazao veličinu
EPA-EFE/ANDY RAIN

Američka teniserka Serena Vilijams nije se proslavila na Vimbldonu, pošto je u prvom kolu izgubila od malo poznate Harmoni Tan sa 2:1.

Vilijamsova je odmah posle toga "odjurila" iz Londona iako je trebalo da prisustvuje ceremoniji povodom stogodišnjice od otvaranja Centralnog terena na Vimbldonu, međutim sada je otkriveno da je u svađi sa organizatorima.

(UŽIVO) VIMBLDON DVANAESTI DAN Evo kad se Novak bori za finale, bivši trener pravi probleme Đokoviću, Rodik govorio o Srbinu

Sedmostruka osvajačica nezvaničnog prvenstva u svetu tenisa odlučila je da ne bude među počasnim gostima tokom svečane ceremonije kojoj su prisustvovali šampioni poput Novaka Đokovića, Rodžera Federera, Rafaela Nadala, a sve zato što nisu ispunjene njene VIP želje na koje je smatrala da ima pravo.

SERENA NAPRAVILA SKANDAL NA VIMBLDONU Amerikanka tražila nemoguće, Novak ponovo pokazao veličinu

EPA-EFE/ANDY RAIN

 

 

Naime, Serena je tražila od Vimbldona da tokom turnira na raspolaganju ima pet automobila - za sebe, muža, sestru, majku i za trenera - što je odbijeno.

Vimbldon inače teniserima koji nisu u samom vrhu na raspolaganje daje jedan automobil, odnosno teniseri iz vrha mogu da dobiju najviše dva automobila - dodatno za trenera. Jedini primer da je teniser dobio pet automobila desio se pre nekoliko godina kada je Federer, miljenik organizatora, dobio takav status.

NOŽ U NOLETOVA LEĐA Bivši Đokovićev trener pomaže rivalu da sruši Srbina

Takođe, čim je ispala sa Vimbldona, Serena je ostala bez mogućnosti da koristi automobile, tako da je navodno pobesnela zbog toga i odlučila da ne učestvuje u ceremoniji.

Britanski novinari prenose da su organizatori samo rekli da je "otišla kući" kada su upitani zašto nije na Centralnom terenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading