NADAL IMA NOVU POVREDU Rafa prošao u polufinale, pa zabrinuo navijače: Nije dobro
Tanjug/Ap

 

Španski teniser Rafael Nadal pobedio je Tejlora Frica sa 3:2 i plasirao se u polufinale Vimbldona, pa će u petak igrati protiv Nika Kirjosa.

Tražio je Rafa medicinski tajm-aut u drugom setu, žalio se na povredu, ali uspeo da odigra sjajno i savlada 24-godišnjeg Amerikanca. Ipak, kako kaže mislio je da neće moći da nastavi.

- Telo je u principu ok. Nešto što se dešava sa stomačnim mišićem nije najbolje. Morao sam da pronađem način da serviram drugačije. Dugo sam razmišljao da neću moći da završim meč. Ali, ovaj teren i energija su učinili da ipak to uradim.

NADAL IMA NOVU POVREDU Rafa prošao u polufinale, pa zabrinuo navijače: Nije dobro

Tanjug/Ap

 

Čestitao je Rafa i svom rivalu.

- Ne znam. Iskreno, uživao sam igrajući ovaj meč i inače uživam pred ovakvom publikom. Hvala vam na podršci. Očigledno je da sam imao teško popodne protiv velikog igrača. Sve čestitke Tejloru koji je igrao sjajno tokom cele sezone. Što se mene tićče, nije mi bilo lako uopšte. Presrećan sa što sam u polufinalu i to je sve.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Osjećajna feministkinja

06.07.2022 21:02

Nova povreda - uvukle mu se gaće u ...

Električar

06.07.2022 21:20

Največa džukela na turu, vratio se iz svlačionice i posle 10 min. Čovek igra ko lud,šta bi bilo da je stvarno povredjen.