NEVEROVATNA PRIČA NOVAKOVOG PROTIVNIKA Mogao da pogine, a onda mu je jedan ultimatum promenio život
EPA-EFE/JOHN G MABANGLO

Sjajna pobeda Novaka Đokovića nad Janikom Sinerom donela je srpskom teniseru novo polufinale Vimbldona. Tamo ga čeka britanski teniser, Kameron Nori, kome je ovo najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri. Ipak, do ovoga ne bi došlo da nije bilo situacije iz 2016. godine.

Nori je nakon jedne žurke krenuo mopedom kod svoje devojke. To se ispostavilo kao loš potez, s obzirom da je doživeo nesreću, a povrede su bile ozbiljne. Pao je i razbio bradu, dobio je šest šavova i potres mozga te nije mogao da nastupi na jednom čelendžeru u Dalasu baš tog vikenda. Treneri su mu tada rekli da mora prestati sa žurkama ako želi da se bavi tenisom i to se i desilo.

- To je bila spoznaja da ne radim stvari onako kako bi trebalo i da ne donosim najbolje odluke. Izlaszio sam više nego što je trebalo, kao tipičan student. I mnogo sam uživao. Polse toga treneri su me "ubacili u mašinu" i bio sam mnogo profesionalniji. Odrastao sam posle toga. Bila je to prekretnica, definitivno sam se pokrenuo posle toga - rekao je Nori.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading