DA VAM KAŽEM ODMAH Nole poslao brutalnu poruku Englezima o Srbima  i to na Centralnom terenu Vimbldona
EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Vimbldona posle pobede nad Miomirom Kecmanovićem sa 3:0 u setovima (6:0, 6:3, 6:4). 

Zanimljivo izlaganje imao je Nole posle meča, a ono što je poručio engleskoj publici nasmejalo je mnoge. 

I pre obraćanja, dobio je glasnu podršku s tribina, što je izazvalo osmeh, a i zahvalnost. 

To se videlo u njegovimo uvodnim rečima, u kojima je pokazao da uopšte ne shvata olako to što ga vimbldonska publika podržava, ali je istakao nešto još važnije: da se ne usteže da kaže ko je, odakle je i koliko su mu važni i ostali Srbi koji se nadmeću u ovom sportu.

- Moram da kažem ovo opet: publiko, ne prihvatam zdravo za gotovo vaše prisustvo. Hvala vam svima što ste došli! Ja sam danas odlično počeo meč, vrlo jako, s velikim intenzitetom i fokusom. Znam Miomira jako dobro, trenirali smo zajedno mnogo puta jer smo iz Srbije. Ali, da vam kažem odmah, pored njega ima još mnogo odličnih momaka iz Srbije! Što se njega tiče, nadam se da će on igrati još mnogo puta na centralnim terenima velikih turnira - započeo je Nole svoju izjavu.

DA VAM KAŽEM ODMAH Nole poslao brutalnu poruku Englezima o Srbima  i to na Centralnom terenu Vimbldona

EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL

 

(UŽIVO) VIMBLDON PETI DAN Nole počistio Kecmanovića, navijači padnu u trans kad vide Novaka, Đokovića čeka tenisko čudo iz Holandije

Na konstataciju voditelja programa da mu je ovo bio čak 330. grend slem trijumf, te pitanje "Šta ti to znači?", odgovorio je u svom stilu:

- To znači da mnogo dugo igram (smeh). Naravno, zahvalan sam na tome, blagosloven sam što igram na najvišem nivou i ostvarujem nove grend slem pobede. To su turniri koji najviše znače u ovom sportu, kroz istoriju, i najviše sam ponosan na tu konstantnost na ovom nivou - istakao je šestostruki šampion Vimbldona.

DA VAM KAŽEM ODMAH Nole poslao brutalnu poruku Englezima o Srbima  i to na Centralnom terenu Vimbldona

EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL

 

Poslednje pitanje ticalo se cilja, sedme titule na ovom turniru, pa je glasilo kako vidi sopstveni napredak od meča prvog kola do ovog, u trećoj rundi:

- Mislim da igram sve bolje kako turnir odmiče, što je nešto što uvek priželjkujete kao igrač, da u svakom novom meču bar po malo podižete nivo igre i mislim da se to upravo dešava. Znam da mogu da igram bolje, uvek očekujem najviše od sebe, ali se radujem svakom novom izazovu - zaključio je Novak Đoković, pa krenuo da napušta Centralni teren uz velike aplauze vimbldonske publike. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading