ZBOG OVOGA JE NOVAK NAJVEĆI Đoković progovorio o Australijancima, ceo svet ostao u čudu posle njegovih reči
AP Photo/Alastair Grant

Srpski teniser Novak Đoković pristupio je meču drugog kola Vimbldona protiv Tanasija Kokinakisa kao i svakom drugom. Mnogi su mislili da će imati motiv više protiv Australijanca zbog dobro poznatih dešvanja sa početka godine, ali bio je to jedan rutinski dan na poslu čoveka koji je treći grend slem u sezoni osvajao šest puta.

Novak je lako slavio u tri seta, a jedan od novinara upitao ga je da li protiv Australijanaca ima posebnu želju za pobedom.

- Moj intenzitet je bio u suštini kao i u svakom drugom meču. Samo sam pokušao da sprovedem taktiku i isplaniram igru kojom bih dobio ovaj meč. Nisam imao veću želju da pobedim Tanasija zato što je Australijanac. Zapravo naprotiv, sa Tanasijem sam u dobrim odnosima. Sjajan je momak. Odlično se slažemo van terena. Naravno, na terenu želimo da pobedimo jedan drugog. Osećao sam danas da postoji veliko međusobno poštovanje. To je najvažnije. Neophodno je pokazati poštovanje. Nadam se da sam odgovorio na tvoje pitanje. Nisam ljut ni na koga ko dolazi iz Australije - rekao je Đoković.

Đoković će u trećem kolu Vimbldona igratio protiv sunarodnika Miomira Kecmanovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading