SJAJNE VESTI PRED VIMBLDON Srpkinja osvojila titulu, potpuno neverovatno na koji način
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Potpuno neverovatno!  Aleksandra Krunić osvojila je titulu u dublu u Istbornu i to tako što nije igrala mečeve ni u polufinalu ni finalu. Ona je u tandemu sa Magdom Linet (Poljska) došla do trofeja tako što su im protivnice predale mečeve na poslednja dva koraka. 

Prvo su u polufinalu Serena Vilijams (SAD) i Ons Žaber (Tunis) odlučile da se povuku zbog umora Amerikanke, da bi potom u borbi za pehar Jelena Ostapenko (Letonija) i Ljudmila Kičenok (Ukrajina) takođe odustale. Razlog je povreda Letonke. 

(UŽIVO) ZAGREVANJE ZA VIMBLDON Sve je spremno za nezvanično prvenstvo sveta u tenisu, Rafin stric protiv Novaka

Letonska teniserka je zadobila povredu stopala, pošto je ranije u subotu izgubila finale od Petre Kvitove (Češka) sa 6:3, 6:2 i nije želela da rizikuje povredu pred Vimbldon.

Aleksandra je tako napravila sjajnu uvertiru pred treći grend slem sezone, osvojila je prvu titulu u sezoni u dublu, a ima ukupno šest trofeja u igri parova u karijeri.

Na Vimbldonu postavljena je za 13. favorita u dublu, igraće u tandemu sa Natelom Dzalamidze, dok će joj u singlu protivnica biti Sorana Kirstea (Rumunija). Inače, Natela je prevarila organizatore turnira tako što je promenila državljanstvo.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading