PAKAO ČEKA NADALA Španac ima težak posao na Vimbldonu, već u drugom kolu opasan rival
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Rafael Nadal nikako neće biti srećan žrebom za Vimbldon jer je njegova polovina žreba puna "mina" i deluje da će Novak Đoković imati lakši posao, barem na papiru. 

Španac će igrati sa Fransiskom Serundolom na startu Vimbldona, ali to je jedina dobra vest za njega! Argentinac je dobar na šljaci i trava mu ne leži, tako da je jako težak posao pred Serundolom kome su realno male šanse da na bilo koji način iznenadi Rafu. 

Već u drugom kolu ga čeka težak rival, a to je "bombarder" iz Amerike, Sem Kveri. 

Američki veteran jeste ispod 100. mesta na ATP listi, ali je sjajan server i znao je jako dobro da odigra na Vimbldonu i da dogura daleko, pa je tako 2017. godine igrao polufinale. 

POZNAT NOLETOV PUT NA VIMBLDONU Čudo od deteta vreba Đokovića u četvrtfinalu, do trofeja prepreka i Srbin

U trećem kolu Nadal može da zaigra sa Lorencom Sonegom, a težak meč bi ga čekao u osmini finala gde ga čeka Marin Čilić! Hrvat koji je u sjajnoj formi, a to je pokazao na Rolan Garosu. 

Za četvrtfinale mogući protivnik Nadala su je svega Feliks Ože-Aljasim koga trenira Toni Nadal, a u polufinalu su mogući rivali Mateo Beretini ili Stefanos Cicipas. Dobri serveri, pogotovo Beretini, a to je svakako važan faktor na travi. 

Tu se nalaze i Botik Van de Zandshulp, Holger Rune, Tejlor Fric, Džek Sok, Denis Šapovalov, Den Evans, ali i Filip Krajinović. Takođe u Nadalovoj polovini žreba, vrlo neugodni rivali. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading