KARMA UZVRAĆA UDARAC Ministar koji je maltretirao i deportovao Đokovića smenjen
Youtube/SBS News

Postao je poznat kao čovek koji je deportovao Novaka Đokovića... Sada mu se vratio bumerang. Aleks Hok je dobio ozbiljan udarac i smenjen je.

- Hok je bio deo mnogih kontroverzi, nekoliko puta je optužen za rasizam i korupciju. Proterao je Novaka Đokovića jer je smatrao da će negativno uticati na Australijance jer nije primio vakcinu protiv korone. Tviteraši smatraju da ga je stigla karma jer je oterao Novaka Đokovića - prenose mediji u Australiji.

MOĆNO Otkriveno kako je Novak Đoković porukom mira ostavio sve bez teksta

Podsećamo, Novak je dobio vizu za Australiju, inače ne bi ni mogao da bude u avionu za Melburn. Dobio je medicinsko izuzeće od Medicinskog panela Australije, a vlasti Srbije su potvrdile da su Đokovićevi testovi pouzdani i tačni.  Ali, kada je stigao napravili su mu pakao od života i na kraju deportovali.

MEDVEDEV MOŽE, A NOVAK NE?! US Open dozvolio Rusima i Belorusima učešće, Đoković još uvek pod zabranom

Hok inače vodi poreklo iz Grčke! Aleksandar Džordž Hok, kako glasi puno ime australijskog ministra, postao je član tamošnjeg parlamenta 24. novembra 2007, kao član Liberalne partije, u kojoj je od 1995. godine. Te 2007, kad je postao parlamentarac, počinje i njegov politički uspon.

Sada je ostao bez funkcije, karma ume da udari i uzvrati baš jako...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading