POZNATI SPORTISTA OPLEO PO RAFI Da je neko od nas to uradio, svi bi rekli da smo dopingovani
EPA-EFE/YOAN VALAT

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je svoju 22. grend slem titulu na Rolan Garosu. To je Špancu ukupno 14. trofej u Parizu, do kog je Nadal došao iako je imao problem sa povredom stopala. 

Nije imao svoje najbolje izdanje na mastersima u Madridu i Rimu, a zatim se podvrgao specijalnom tretmanu. 

 Ova metoda izazvala je mnogo kontroverzi pošto je nakon iznošenja svih detalja o proceduri glas digao i jedan poznati biciklista. Giljon Martin, nekada jedan od najvećih talenata svetskog biciklizma, smatra da to nije pošteno. 

POZNATI SPORTISTA OPLEO PO RAFI Da je neko od nas to uradio, svi bi rekli da smo dopingovani

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

 

RAFA NA ŠTAKAMA Nadalovi navijači zabrinuti, Španac imao prvu intervenciju na stopalu (VIDEO)

-Ono što je Rafael Nadal uradio bilo bi nemoguće izvesti na biciklu, što je za mene normalno. Ako smo bolesni ili povređeni, ne učestvujemo, ne takmičimo se, to je za mene zdrav razum. Na duže staze, nisam siguran da će to doneti bilo šta dobro Nadalovom članku - kazao je Martin za "L'Ekip". 

-Lekovi i injekcije ne samo da imaju efekat ozdravljenja, već svakako mogu da pomognu performansi. Ako bi biciklista to učinio, čak i da nije zabranjeno, bio bi etiketiran kao korisnik dopinga - rekao je. 

-Ne mogu da nastavim da igram sa mojom nogom 'uspavanom'. Rešenje mora da se pronađe. Voleo bih da nastavim da se takmičim, tako da ću sledeće nedelje razgovarati sa nekoliko doktora i videti kakve su opcije. Primiću tretman i nadam se da će mi pomoći - rekao je Nadal nakon što se završio turnir na Rolan Garosu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir

08.06.2022 12:15

Sigurno je da se Nadal drogira.No to sa nogom nesto ne stima.Ipak on je kvalitet ali dokle ce trajati videcemo.Nole je tu najposteniji.Mkgao je fingirati vakcinaciju ali nije kao neki sto su uradili j nisu imali problema.Nole kapa ti dole.