NADAL OPET IGRA PRLJAVU IGRU? Evo šta je Rafi važnije od titule na Rolan Garosu
AP/Christophe Ena

Španski teniser Rafael Nadal pred finale Rolan Garosa u kom se sastaje sa Norvežaninom Kasperom Rudom ponovo je govorio o povredi stopala.

Tokom čitavog turnira peti teniser sveta apostrofira kako ga muči taj problem, a uoči susreta sa Novakom Đokovićem u četvrtfinalu isticao je kako mu je to možda poslednji meč u karijeri. Ispostavilo se da je to bio samo trik, pošto je bez ikakvih problema punim intenzitetom igrao više od četiri sata protiv prvog tenisera sveta.

OGLASILA SE ANA IVANOVIĆ PRED FINALE ROLAN GAROSA Nekadašnja srpska teniserka poslala poruku jednom teniseru (FOTO)

- Više bih voleo da izgubim finale, a dobijem novo stopalo. Bio bih srećniji sa novim stopalom. Prelepo je pobeđivati, ali život je mnogo važniji od bilo koje titule. Posebno posle svega što sam postigao u karijeri - rekao je Nadal.

Rival u borbi za trofej biće mu Kasper Rud, kome je ovo prvo grend slem finale.

NADAL UZIMA STIMULATIVNA SREDSTVA Poznati doktor za Alo! razotkrio prljavi plan Španca

- Imam veliko poštovanje za njega. Prvo, kao prijatelju. Ima sjajan karakter. Izuzetan je momak iz dobre porodice. Kao igrača, poštujem ga mnogo. Uradio je mnogo velikih stvari u poslednjih nekoliko godina. On je u prvih 10, to govori samo za sebe i ovo nije iznenađenje - naveo je Nadal koji je Rolan Garos osvajao rekordnih 13 puta.

Finale je na programu u nedelju u 15 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading