UŽAS NA ROLAN GAROSU Zvereva u kolicima izneli sa terena, Nadal osvojio jedan set i prošao u finale (VIDEO)
Tanjug/Ap

 

Nemački teniser Aleksandar Zverev iskrenuo je zglob pred početak taj-brejka drugog seta polufinala Rolan Garosa. Lekari su ga u kolicima izneli sa terena, ali su samo mogli da konstantuju da je meč za Nemca završen.

Pri rezultatu 1:0 u setovima za Španca i tokom poslednjeg poena pred taj-brejk drugog seta, Zverev je pokušao da stigne udarac Nadala, tom prilikom proklizao i odmah je delovalo da neće moći da nastavi.

 

 

Čuo se jauk, a kada je ustao, nije uspevao da se osloni na povređenu nogu. Posle kratkog medicinskog tajm-auta vratio se na teren na štakama kako bi samo pozdravio Španca i publiku.

UŽAS NA ROLAN GAROSU Zvereva u kolicima izneli sa terena, Nadal osvojio jedan set i prošao u finale (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Pre povrede gledali smo prilično dramatičan meč, neizvestan. Imao je Zverev 6:2 u taj-brejku prvog seta, četiri set lopte, ali nije uspeo da ih iskoristi. U drugom smo videli čak šest brejkova, po tri na obe strane. Ponovo je Nemac servirao za set, ali nije uspeo.

 

 

Na kraju se meč okončao na najgori mogući način po njega, a Nadal će u nedelju igrati za 22. grend slem u karijeri protiv boljeg iz duela Marin Čilić - Kasper Rud.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading