FRANCUZ GLEDAO FINALE LIGE ŠAMPIONA PA SE DOTAKAO TENISA Evo ko će prema Zidanu biti pobednik Rolan Garosa
EPA/Kiko Huesca

Španci su pobedili sa 1:0 (0:0) golom Vinisijusa u 59. minutu, i to je svakako obradovalo Zidana, koji je i kao igrač i kao trener imao mnogo uspeha sa kraljevskim klubom. 

Kako je u toku i Rolan Garos, drugi grend slem turnir u sezoni, Zidana su novinari u Parizu pitali i da prognozira pobednika turnira. 

Upravo je Zidan te 2005. godine predao prvi pehar Rafaelu Nadalu, bila je to prva od 13 titula španskog tenisera u Bulonjskoj šumi. 

DOKLE VIŠE Nepoštovanje organizatora Rolan Garosa prema Novaku, Rafa im preči

FRANCUZ GLEDAO FINALE LIGE ŠAMPIONA PA SE DOTAKAO TENISA Evo ko će prema Zidanu biti pobednik Rolan Garosa

EPA/Juanjo Martin

 

Francuz smatra da će Nadal ove godine osvojiti 14. titulu u Parizu i tako izjednačiti broj titula koje Real Madrid ima u Ligi šampiona.

-Nova generacija igrača je sjajna, ali ja sam ipak uz one starije. Nastavićemo da bodrimo Rafaela Nadala, on je favorit za Frenč open. Još je tu, u turniru, bilo bi sjajno da ga osvoji. Ipak, istina je da je stigla nova generacija sa Karlosom Alkarasom, koji će ga verovatno naslediti. Od te prve titule, Rafa je osvojio mnogo toga - izjavio je Zidan.

Njemu se veoma dopalo i kako su renovirane mnoge stvari na Rolan Garosu.

-Sve unutra, ne samo stadion, sve je promenjeno. Stvari napreduju, to je dobro. Uvek je zadovoljstvo biti ovde u opuštenoj atmosferi i gledati sjajne sportiste na poslu. Rolan Garos je legendarno mesto, kad god imam šansu da dođem, iskoristim to - rekao je Zidan. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
kvisko

29.05.2022 11:58

Real 14 titula u Champions League Nadal 14 titula na Roland Gaross-u bilo bi zaista previse da se to ostvari i zato Djokovic ili neko drugi po svaku cenu treba to da sprece. Mislim da je Novak sada bolji od Nadala na sljaci ako nista drugo ono zbog fizike, zdraviji je i izdrzljiviji.