ROLAN GAROS OSMI DAN Nadal zakazao okršaj sa Đokovićem posle skoro četiri i po sata, Alkaraz lagano do duela sa Zverevom
Tanjug/Ap/EPA

23.38 - Današnji dan završavamo pobedom Karlosa Alkaraza nad Karenom Hačanovim sa laganih 3:0. Španac je zakazao duel sa Aleksandrom Zverevim u četvrtfinalu. Svi favoriti prošli su dalje. Družimo se ponovo sutra.

20.39 - Nadal posle skoro četiri i po sada dolazi do pobede nad Ože-Alijasimom i zakazuje klasik protiv Novaka Đokovića.

19.47 - Alijasim je uspeo da izjednači protiv Nadala. Igraće se pet set.

18.05 - Uspeva Nadal da dobije drugi set posle velike borbe - 6:3 i dođe do izjednačenja.

 

 

17.14 - Prilično neočekivano Aleksandar Zverev se namučio kako bi došao da prvog seta protiv Bernabea Zapate Miraljesa i nakon što je spasio tri set lopte uspeo je da povede posle 13:11 u taj-brejku.

17.11 - Nadal je izgubio prvi set 6:3. Da li smo na pragu senzacije?

 

 

17.04 - U ponedeljak su na programu mečevi drugog dela žreba. 

Na "Filip Šatrije" stadionu program će od 12.00 časova otvoriti Viktorija Kudermetove i Medison Kiz, a u dnevnoj sesiji igraće još Holger Rune i Stefanos Cicipas, odnosno Iga Švjontek i Ćinven Ženg.

U večernjem terminu, od 20.45 snage će odmeriti Marin Čilić i Danil Medvedev.

Na terenu "Suzan Lenglen" od 11.00 časova igraće Darija Kasatkina i Kamila Đorđi, zatim slede dueli Kaspera Ruda i Huberta Hurkača, odnosno Irine Kamelije Begu i Džesike Pegule.

Program će zatvoriti Andrej Rubljov i Janik Siner.

16.58 - Nadalu preti debakl u prvom setu, gubi 5:1 i Alijasim servira za vođstvo.

16.05 - Uskoro će na teren i Rafael Nadal koji igra protiv Feliksa Ožea Alijasima.

16.00 - Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se četvrtfinale Rolan Garosa ubedljivom pobedom nad Dijegom Švarcmanom.

 

 

14.59 - Đoković je osvojio i drugi set (6:3)!

14.07 - Lako je Novak došao do prvog seta protiv Dijega Švarcmana (6:1)

13.15 - Trevizan je savladala Sasnovič sa 2:0, pa će se uskoro na terenu pariske šljake naći Novak Đoković i Dijego Švarcman.

12.51 - Prava polastica dana biće poslednji meč na "Šatrijeu" koji će odigrati Karen Hačanov i teniska zvezda u usponu, 19-godišnji Karlos Alkaraz.

12.09 - Organizatori turnira su izdvojii četiri meča koja će obeležiti današnji dan, tu su svakako Novak i Rafa. 

11.35 - Počeo je meč između Trevizan i Sasnovič na "Suzan Lenglenu". Po završetku tog susreta, Nole i Dijego započinju bitku za četvrtfinale. 

10.30 - Novak je imao i susret sa poznatom muzičkom zvezdom u Parizu. O kome je reč možete pogledati OVDE.   

10.05 - Zanimljivo će biti i u meču Rafaela Nadala i Feliksa Ože-Alijasima. Taj meč će biti treći po redu na "Filip Šatrije" i ne očekuje se da počne pre 15.00 časova. Pre toga, igraće se dva ženska singla.

 

 

09.41 - Legendarni fudbaler Zinedin Zidan gledao je finale Lige šampiona između Reala i Liverpula u Parizu, ali je istakao i ko mu je prvi favorit za osvanje Rolan Garosa. Šta je čuveni Francuz rekao možete pogledati OVDE.

09.24 - Najbolji teniser sveta Novak Đoković, danas će igrati meč osmine finala protiv Argentinca Dijega Švarcmana. To će biti drugi meč po redu na stadionu "Suzan Lenglen". Program počinje od 11 sati, a na programu je prvo ženski singl Trevizan-Sasnovič.

09.16 - Zanimljiv je bio i jučerašnji, sedmi dan u Parizu. O svemu šta se dešavalo možete videti OVDE.

09.00 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen grend slemu u Parizu. Danas su na programu mečevi osmog dana na Rolan Garosu, a uz alo.rs možete pratiti najnovija dešavanja iz Pariza. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading