DOKLE VIŠE Nepoštovanje organizatora Rolan Garosa prema Novaku, Rafa im preči
AP Photo/Thibault Camus

Novak Đoković danas igra protiv Argentinca Dijega Švarcmana na Rolan Garosu i opet neće igrati na glavnom terenu, "Filip Šatrije", već će nastupiti na manjem stadionu, "Suzan Lenglen". 

Bez obzira na to što je najbolji na svetu, prvi na ATP listi i aktuelni šampion, organizatori su ponovo pokazali da su im drugi mečevi prioritetniji u odnosu na njegov. 

U najmanju ruku je to nekorektno prema dvostrukom osvajaču pariskog grend slema. 

To što ni Đoković ni Nadal neće igrati u večernjem terminu moglo bi da znači da će u utorak igrati u potencijalnom četvrtfinalu takođe tokom dana. Ali, to su sve samo pretpostavke i kalkulacije. 

DOKLE VIŠE Nepoštovanje organizatora Rolan Garosa prema Novaku, Rafa im preči

Profimedia

 

(UŽIVO) ROLAN GAROS SEDMI DAN Senzacija u dublu i ženskom singlu, Medvedev prejak za Kecmanovića

Rafael Nadal u nedelju igrati protiv Feliksa Ožea Alijasima na Centralnom terenu "Filip Šatrije", terenu na kojem će biti organizan i njegov duel protiv Noleta u potencijalnom četvrtfinalu. 

To konstantno premeštanje sa terena na teren je nešto što sigurno ne ide u prilog najboljem reketu sveta. 

Podsetimo, program na "Leglenu" kreće u 11 časova, kada će na teren izaći teniserke Martina Trevisan iz Italije i Alijaksandra Sasnovič iz Belorusije. Po završetku njihovog duela na teren će Novak Đoković i Dijego Švarcman. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Divna

29.05.2022 16:31

Bas se Trude da Nas u svemu ponize, pa cak I u spotty.Vise neznaju Kako Dokovica da sklone pamenjaju teren.I sport vise ne lici na sport.Neosporno je da NASA Mila mala zemlja u svemu I'ma najbolje a oni ocigledno pucaju od zavisti.