I RUS POTKAČIO RAFU I FEDERERA Medvedev: Ono što Novak priča...
Tanjug/Ap

- Ono što Novak priča, u neku ruku je u pravu. Znam tek pomalo. Nisam u Savetu, teniska struktura je takva da je Savet najvažniji. Možda je osam, deset igrača. Nisam siguran. Moraju da komuniciraju sa igračima o tome šta rade. Mislim da je to čudna situacija, zato što kad god odete da pričate sa igračima iz Saveta, oni su super srećni da odgovore na vaša pitanja. Ali, ponekad igrači nemaju baš toliko slobodnog vremena. Oni takođe igraju tenis i nemaju vremena da dođu i pričaju. Oni ne mogu da pričaju sa 100 igrača, potroše 10 sati na svakog i objasne situaciju - rekao je Medvedev i jasno potkačio Federera i Nadala.

NOVAK SE OGLASIO PRED TREĆE KOLO Ovog rivala je pobedio kada je prvi put uzeo Rolan Garos

Rus se i dalje nada da će moći da nastupi na Vimbldonu

- Pre odluke ATP-a bio sam svestan da bi ovo moglo da se desi. Ali sam znao koliko i vi. Kada je ATP to najavio, bio sam kao ’okej, zvanično je’. Znate, moj posao je da igram tenis, pokušavam da osvajam bodove koliko mogu. Opet, ponoviću, ako mogu da igram Vimbldon, biće mi drago, čak i da se ne igra za bodove. Ako ne mogu da igram, ostaću kod kuće, treniraću i pokušati da budem bolji za sledeće turnire. To je sve što imam da kažem - istakao je Medvedev.

Pregovori su u toku, ostaje da se vidi da li će neko popustiti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lucky

28.05.2022 11:16

Ti nit mirises nit smrdis (mada vise naginjes ka smradu) .I NOVAK IGRA TENIS I OD TOGA ZIVI!!! USPEO JE I NJEMU NAJMANJE TREBA DA TRCKARA ZA VAS OSTALE! ON TO IPAK RADI I NADJE VREME A JOS JE I MUZ I OTAC !!! TRUDI SE DA BI VAMA ,MLADJIMA BILO LAKSE!!!! TREBA STVARNO KO FEDERER I NADAL DA VAM NA SVAKOM KORAKU ZAGORCAVA ZIVOT JER,NISTE ZA BOLJE!