DA LI ĆE SE ĐOKOVIĆU OSTVARITI ŽELJA? Novak srušio Slovaka, pa se obratio Vajdi
AP Photo/Thibault Camus

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa. Đoković je Slovaka Aleksa Molčana savladao u tri seta - 6:2, 6:3, 7:6 (7:4) za 138 minuta.

Posle meča Novak je poručio da se nada kako mu je ovo poslednji put da je igrao protiv tenisera kog trenira Marijan Vajda.

- Prvo, hvala organizatorima što sam igrao posle dužeg vremena na Suzan Leglenu i zahvaljujem se publici na podršci. Kako je meč odmicao bilo je sve dobro u prva dva seta a onda je u trećem situacija na terenu bila lošija i trebalo je da se adaptiram, popustila je i koncentracija u završnici, ali to ne znači da Aleks nije zaslužio tu prednost. Igrao sam protiv specijaliste za šljaku, nadam se da je ovo poslednji put da igram protiv igrača kog trenira Marijan Vajda - rekao je Novak posle meča i dodao:

- Rolan Garos je jedan od treniskih grend slemova koji dosta pažnje poklanjaju deca. Uvek pokušavam da pomognem deci svuda u svetu, razumem dobro kada si mlad sanjaš da igraš na Rolan Garosu. Ima mnogo podrške za mene od strane dece tokom meča, hvala puno - završio je Đoković.

Novak će u trećem kolu Rolan Garosa igrati protiv Aljaža Bedenea iz Slovenije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading