ROLAN GAROS TREĆI DAN Uzbudljiv dan u Parizu, tenis je ostao bez Conge koji se penzionisao, sutra na terenu Novak, Filip i Olga
EPA/Yoan Valat

23.00 - Uzbudljiv dan je za nama, najveći događaj je penzionisanje Žoa Vilfrida Conge koji je ispao u prvom kolu pod Norvežanina Kaspera Ruda. Sutra, Đoković, Krajinović i Olga Danilović na terenu. 

22.05 - Aleks Molčan, slovački teniser, čiji je trener Marjan Vajda, naredni je Novakov protivnik. Sutra od 14.30 na "Suzan Lenglanu" će igrati njih dvojica, a šta je Slovak rekao o Novaku, pročitajte OVDE.

21.21 - Po završetku meča Conge i Ruda, mnoge kolege su imale šta da poruče Francuzu, a među njima i Novak. Njegova izjava mogla je da se vidi na ogromnom ekranom na Centralnom terenu. Šta je Nole rekao o Congi, možete pročitati OVDE.

21.17 - Cicipas je izašao na Centralni teren "Filip Šatrije" gde igra protiv Italijana Lorenca Muzetija

20.52 - Mladi francuski teniser Ugo Gaston, pobedio je Australijanca Aleksa De Minora u prvom kolu sa 3:2 (4:6, 6:2, 6:3, 0:6, 7:6(10:4))! Sjajan je to bio duel, maratonski, a pripao je domaćem igraču posle 4 sata igre! 

20.20 - Filip Krajinović i Nikola Ćaćić poraženi su u dublu. Nikola Ćaćić ispao je u tandemu sa Tomislavom Brkićem od para Nis/Zijelenski. Krajinović je u paru sa Bedeneom poražen od Mela i Gonzalesa.

20.15 - Raspored mečeva na terenu Simon Matje: 

20.00 - Rafael Nadal, osvajač 13 grend slem trofeja, sutra će zatvoriti program na Centralnom terenu "Filip Šatrije" protiv domaćeg tenisera Mutea od 20.45.

19.32 - Stefanos Cicipas večeras će u 20.45 igrati protiv mlade nade iz Italije, Lorenca Musetija  

19.00 - Američki teniser Frensis Tijafo pobedio je Bendžamina Bonzija u prvom kolu Rolan Garosa sa 3-0 u setovima. Pobede su pored Tijafoa ostvarili još i Lorenco Sonego protiv Nemca Gojovčika i Federiko Delbonis, koji je pobedio Manarina.

17.48 - Francuski teniser Žo Vilfrid Conga izgubio je od Norvežanina Kaspera Ruda sa 3:1 (6:7, 7:6, 6:2, 7:6). To je ujedno i bio poslednji meč u karijeri francuskog igrača, jer je Conga i najavio kraj posle Rolan Garosa. Kako ga je publika ispratila na centralnom terenu "Filip Šatrije", možete pogledati OVDE.

17.24 - Laslo Đere igraće u drugom kolu protiv ruskog tenisera Danila Medvedeva. Srpski teniser se nada da može do iznenađenja. 

-Igrali smo jednom na šljaci u Budimpešti, ali otad se dosta toga promenilo. Znam kako igram, biću taktički spreman, a nadam se i fizički. On je favorit naravno, ali mislim da mogu da ga iznenadim - rekao je Đere

17.18 - Andrej Rubljov pobedio je Kvona iz Južne Koreje rezultatom 3:1 i igraće u drugom kolu protiv boljeg iz meča Manarino-Delbonis.

 

 

16.51 - Organizatori Rolan Garosa objavili su raspored za četvrti dan, a tada će na terenu biti Filip Krajinović, Olga Danilović i Novak Đoković. Kada će naši teniseri izaći sutra na teren možete pogledati OVDE. 

16.31 - Žo Vilfrid Conga igra protiv Norvežanina Kaspera Ruda, osmog tenisera sveta i trenutno gubi sa 2:1 u setovima. Ukoliko izgubi, to će biti i oproštaj Francuza pred domaćom publikom, jer je najavio da mu je Rolan Garos poslednji turnir u karijeri.

16.28 - Novak Đoković igraće u drugom kolu Rolan Garosa protiv Aleksa Molčana iz Slovačke, koji je bio bolji od Federika Korije iz Argentine sa 3:1. 

Zanimljivo, njega trenira Marjan Vajda, doskorašnji Novakov trener.

14.34 - Rafa Nadal je na udaru! Mnogi misle da se folira, o čemu je reč pogledajte OVDE.

14.14 - Kazahstanski teniser Aleksandar Bublik plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Francuza Artura Rinderkneča sa 6:2, 6:4, 6:4. Bublik će u drugom kolu igrati protiv srpskog tenisera Miomira Kecmanovića.

ROLAN GAROS TREĆI DAN Uzbudljiv dan u Parizu, tenis je ostao bez Conge koji se penzionisao, sutra na terenu Novak, Filip i Olga

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

14.01 - Molčan je dobio prvi set, sve je bliže duelu sa Đokovićem. To je epilog koji Novak ne želi, moraće da igra protiv svog bivšeg trener Vajde.

13.43 - O Novaku Đokoviću govorio je i Zverev. On zna zašto je Srbin toliko motivisan.

- Ovo je njegov prvi Grend slem ove godine. Želeo je da pokaže svima: ovde sam, osvojio sam Rim, igram dobro i osvojiću ovo. Hteo je da pošalje poruku - poručio je Zverev.

13.31 - Mats Vilander ponovo hvali Novaka Đokovića:

- Vidite da je on sve mudriji kao teniser, taktički igra tačnije i s obzirom na njegove godine, izgleda izuzetno dobro. Ne mogu da verujem da igra na ovom nivou posle onog što sam video u Monte Karlu protiv Davidoviča Fokine. Neverovatna je razlika - kaže Šveđanin.

13.15 - Laslo Đere ide na Medvedeva! Naš teniser je bio bolji od Bernakisa i posle tri seta (6:4, 6:4, 6:4) prošao dalje.

12.54 - Medvedev je prošao dalje, bio je bolji od Bagnisa - 6:2, 6:2, 6:2.

12.42 - BRAVO! Aleksandra Krunić je pobedila Rakhimovu - 6:4, 6:3!

12.38 - Laslo Đere je na set od pobede! Slavio je naš as u drugom setu protiv Berankisa - 6:4, 6:4.

12.21 - Danil Medvedev ima dva seta prednosti protiv Bagnisa:

12.20 - Novak Đoković nije izgovorio imena Rodžera Federera i Rafe Nadala, ali je jasno da je poruka bila upućena njima. O čemu je reč vidite OVDE.

ROLAN GAROS TREĆI DAN Uzbudljiv dan u Parizu, tenis je ostao bez Conge koji se penzionisao, sutra na terenu Novak, Filip i Olga

AP Photo/Michel Euler

 

 

12.05 - I Aleksandra Krunić je uzela prvi set - 6:4.

11.52 - Laslo Đere je stigao do prvog seta - 6:4!

11.45 - Na Rolan Garosu je uvek vruće:

11.31 - Đere dobro gazi, vodi sa 3:1 u prvom setu, uz brejk.

11.25 - Rafa Nadal je progovorio o svom stanju:

- Kakav je moj nivo samopouzdanja, kako stvari idu, da li sam imao povredu, ne znam. Nikad se ne zna. Nisam veliki fan toga ‘ako’. To je opasna reč. Sada je trenutak da se prihvati situacija. Uložiću napor svakoga dana da budem bolji i bolji Videćemo dokle će me to odvesti - rekao je Nadal.

ROLAN GAROS TREĆI DAN Uzbudljiv dan u Parizu, tenis je ostao bez Conge koji se penzionisao, sutra na terenu Novak, Filip i Olga

EPA-EFE/YOAN VALAT

 

 

11.10 - Mečevi su počeli! 

11.00 - Uskoro počinju mečevi Aleksandra Krunić i Lasla Đerea.

10.41 - Ogaslio se Novak Đoković:

10.26 - Nišioka je bio iskren posle meča sa Noletom:

- Rezultat je bio ubedljiv, ali osećam da je meč bio neizvesniji. Možda su neki gemovi mogli drugačije da se završe. Mislim da sam odigrao dobar meč na Filip Šatrije stadionu i osećam da sam napredovao u odnosu na prva dva meča sa Novakom - zaključio je Nišioka, trenutno 99. igrač sveta.

10.10 - Jelena Đoković je Noletov meč pratila bez trunke šminke:

ROLAN GAROS TREĆI DAN Uzbudljiv dan u Parizu, tenis je ostao bez Conge koji se penzionisao, sutra na terenu Novak, Filip i Olga

Printscreen

 

 

09.40 - Atmosfera na Garosu je sjajna ove godine, mečevi kreću oko 11.00:

 

 

09.25 - Sten Vavrinka je bio mnogo ljut zbog hladne vode, pa je psovao tokom svog meča.

09.20 - Evo zašto je Nole šokirao sve u prvom kolu Rolan Garosa.

09.10 - Ono što se desilo Novaku Đokoviću mnoge je šokiralo. O čemu je reč vidite OVDE.

09.03 - Mnogo se priča o Novaku Đokovići i Rafi Nadalu... Srbin je još jednom rekao sve ono što misli, dok je Rafa ponovo pokušao da uvije sve u oblandu. To je velika razlike između ova dva tenisera.

09.02 - Laslo Đere igra od 11.00 protiv Berankisa, dok Aleksandra Krunić u isto vreme igra protiv Rakhimove. 

DA LI SE ISTORIJA PONAVLJA? Zbog Pilića su teniseri bojkotovali Vimbldon, sada se sprema nova revolucija, i Đoković je pričao o tome

09.01 - Šta se dešavalo juče, i kako su prošli naši teniser pogledajte OVDE.

09.00 - Dobar dan i dobro došli na naš blog posvećen trećem danu Rolan Garosa. Jedno je sigurno, biće dobrog tenisa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading