OVO TREBA SVI DA ČUJU Đoković se oglasio pred Rolan Garos i poslao moćnu poruku
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije pred početak ovogodišnjeg izdanja Rolan Garosa.

Novak brani titulu, a na žrebu nije imao sreće, jer mu je potencijalni rival u četvrtfinalu Rafael Nadal, dok bi u polufinalu mogao da igra protiv Karlosa Alkaraza koji ga je nedavno pobedio u Madridu.

KAKVA UVERTIRA PRED START ROLAN GAROSA Novak se sreo sa Nadalom, pa zaigrao protiv Alkaraza (FOTO/VIDEO)

Ipak, Đoković veruje da može po treći put da slavi u Parizu i dođe do 21. grend slem trofeja.

- Ako pričamo o šljaci i Rolan Garosu, Rafael Nadal uvek mora da bude vaš glavni favorit. Alkaras je fenomenalan, a tu sam i ja u konkurenciji za titulu na Rolan Garosu. Svestan sam da svi žele da ga osvoje, ali verujem u sebe. Osvajao sam ga ranije i znam šta je potrebno da to uradim ponovo - jasan je Đoković.

Prethodne sedmice Novak je proveo 369 nedelju na prvom mestu ATP liste, a na svom Instagramu je objavio sliku Tesle uz pomenuti broj. Novinare je zanimalo otkud baš ta objava.

- Veliki sam ljubitelj Nikole Tesle, on je rekao da se otkrivaju neke tajne univerzuma kada se razume tajna broja 369, nisam kompetentan ali me to interesuje. Pratili su me brojevi tokom karijere, neke stvari beležim, naizgled slučajnosti, ali ne postoji slučajnosti.

Žo Vilfred Conga igraće svoj poslednji turnir:

- Želim mu najlepše moguće zbogom. Siguran sam da će dobiti mnogo podrške. Biće emotivno i za njega i za publiku. Bio je jedan od najenergičnijih i najharizmatičnijih igrača. Izuzetno moćni udarci. Dobro ga poznajem, oduvek smo se slagali lepo. Doneo je mnogo pozitivne pažnje - zakjučio je Novak.

SKANDAL NA ROLAN GAROSU Otvorena istraga zbog nameštanja mečeva, Đokovićev stari rival na udaru (VIDEO)

Novak je osvojio masters u Rimu i pun samopouzdanja je došao u Pariz.

Rolan Garos počinje u nedelju, a Đokovićev rival na startu turnira je Japanac Jošihito Nišioka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading