NADAL NA KAKVOG NISMO NAVIKLI Rafa prekinuo novinara, pa prasnuo u smeh (VIDEO)
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

U nedelju počinje Rolan Garos na kom je jedan od glavnih favorita Rafael Nadal.

Uprkos porazu u trećem kolu mastersa u Rimu i problemu sa povredom stopala, Rafi se daju velike šanse u Parizu gde je trijumfovao čak 13 puta.

Nadal je uglavnom ozbiljan, retko kada se šali, ali je sada na konferenciji za medije bio odlično raspoložen.

KAKVA UVERTIRA PRED START ROLAN GAROSA Novak se sreo sa Nadalom, pa zaigrao protiv Alkaraza (FOTO/VIDEO)

Novinar je upitao Nadala da li je u Parizu za 30 odsto bolji teniser u odnosu na ostala mesta, a peti teniser sveta je odgovorio pitanjem:

- Za 30 odsto bolji ovde nego na ostalim mestima, ili za 30 odsto bolji od ostalih igrača? - upitao je Španac nakon čega je prasnuo u smeh, kao i svi prisutni.

Na konstataciju novinara da bi za njega bilo dobro da je za 30 odsto bolji od drugih igrača, Nadal je uzvratio još jednom šalom.

- Neko vreme sam i bio, ali mislim da više nisam - rekao je Rafael ne skidajući osmeh s lica.

 

 

Bilo je i ozbiljnih delova obraćanja medijima. Nadal je poručio da ne misli da je favorit za osvajanje Rolan Garosa, ali je poručio da se trenutno oseća odlično.

- Ovde sam da bih igrao tenis. Da ne mislim da je to moguće, ne bih bio ovde. Zdrav sam i spreman da radim i igram tenis što je bolje moguće. Nemam od čega da se oporavim, stopalo mi je bolje i zato sam tu. Otvoreno sam govorio posle meča u Rimu, to što se desilo u Rimu dešava mi se često i na treninzima - rekao je Nadal i dodao:

SKANDAL NA ROLAN GAROSU Otvorena istraga zbog nameštanja mečeva, Đokovićev stari rival na udaru (VIDEO)

- Da li sam ja favorit? Ne, daleko od toga. Ja sam jedan od kandidata. Kada sam bio favorit to me nije previše zanimalo. Danas, u petak, ja nisam favorit. Ali nikada ne znate šta može da se desi. Što se tiče žreba, mentalno to ne utiče na mene. Naravno da vidim da su tu jako dobri igrači. Ovo je Grend slem i ne znate šta može da se desi. Mnogo toga ima do tih mečeva na koje mislite - poručio je Nadal.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading