POBEDIO NOVAKA I PUCA OD SAMOPOUZDANJA Mladi Španac zapretio svima, želi prvi grend slem trofej
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Teniser iz Mursije, koji je početkom maja proslavio 19. rođendan, ima sjajnu sezonu i pored Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, smatra se jednim od favorita za pehar u Bulonjskoj šumi.

Teniser koji je od početka sezone osvojio pehare u Rio de Žaneiru, Majamiju, Barseloni i Madridu ne plaši se uloge favorita.

Ne plašim se da kažem da sam spreman da osvojim grend slem. Fizički se osećam jako dobro, mentalno sam jak. Imam dovoljno snage, to su sve elementi koji su vam neophodni da osvojite grend slem", rekao je Španac za argentinski list "La Nasion".

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO REKAO Vilander pričao o Novaku, navijači u euforiji zbog njegovih reči

POBEDIO NOVAKA I PUCA OD SAMOPOUZDANJA Mladi Španac zapretio svima, želi prvi grend slem trofej

EPA-EFE/Emilio Naranjo

 

Čini se da svaka njegova reč odaje koliko ima veliko samopouzdanje.

-Sada je uz mene i taj nivo igre. Osećam da imam samopouzdanje na terenu. Ima mnogo toga što možete da mi kažete da uradim, ja sam uvek spreman - dodao je Karlos.

Kao šesti na ATP listi, jasno je da već tada može da naleti na Nadala u četvrtfinalu ili Đokovića u polufinalu, ali sve će zavisiti od žreba koji je u četvrtak u 18.45 časova.

POBEDIO NOVAKA I PUCA OD SAMOPOUZDANJA Mladi Španac zapretio svima, želi prvi grend slem trofej

EPA-EFE/JUANJO MARTIN

 

Teniser iz El Palmara kraj Mursije ima velike ambicije.

-Zahvalan sam članovima tima i moje porodice što mi uvek govore šta da radim, šta je dobro, a šta nije. Imam neke svoje stvariu glavi i često one nisu idealne. Tada oni stupaju na scenu i kažu mi, 'sačekaj malop, ne žuri, idi korak po korak'. Ja sam i momak koji je vrlo jasan po određenim pitanjima. Jasni su mi ciljevi, snovi, a to je da budem broj jedan na svetu, bez obzira koliko sam igrao turnira ili koliko ih dolazi, još nisam ostvario taj cilj. To mi pomaže da ostanem čvrsto na zemlji i da nastavim da stremim ostvarenju snova - zaključio je Alkaras.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading