SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI Britanci traže da se Đokoviću zabrani učešće na Vimbldonu, a razlog je samo jedan (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Srpski teniser Novak Đoković grabi ka tituli u Rimu gde igra četvrtfinale turnira u "večnom gradu" i još ga tri prepreke dele do trofeja.

Međutim, mnogi, recimo Britanci, bave se sasvim drugom temom. Njima je Nole, kao i uvek, trn u oku i traže način da ga diskvalifikuju sa ovogodišnjeg Vimbldona gde bi trebalo da brani titulu osvojenu prošle godine.

Britanski "Ekspres" napravio je anketu u kojoj pita svoje čitaoce da li Đokoviću treba zabraniti učešće na Vimbldonu jer se nije vakcinisao.

SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI Britanci traže da se Đokoviću zabrani učešće na Vimbldonu, a razlog je samo jedan (FOTO)

Printscreen/express.co.uk

 

Čak 59 odsto glasača smatra da Novak ne bi smeo da se nađe u predgrađu Londona, što je neverovatno. Svakako pa se oni ne pitaju jer su restrikcije na Ostrvu ukinute pa će Nole moći slobodno da putuje za Englesku.

- Dok su za Ruse i Beloruse stigle loše vesti, branilac titule i osvajač poslednja tri izdanja turnira čuo je dobre vesti. Na prolećnoj konferenciji za medije, glavna izvršna direktorka "Ol Inglend kluba", Sali Bolton, potvrdila je: Zahtevi koje je odredila Vlada Ujedinjenog Kraljevstva ne sadrži obaveznu vakcinaciju, zato, dok je i dalje savet da se primi vakcina, ona neće biti uslov za ulazak u državu i igranje na Šampionatu ove godine - piše u tekstu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Panter

13.05.2022 10:33

Britanci,džukele najgore na svetu.Nole ne treba da ode iz principa.Bez njega će biti turnir druge klase.To bi im bilo najveće poniženje.Ne treba da čeka njihovu odluku.On treba da se pita,a ne oni.

Pera

13.05.2022 13:31

Treba Rusi da bace jednu bombicu na Englesku i da ta gamad nestane zauvek. Toliko su zla naneli u vekovima unazad pa i ssad to rade.

Aca

13.05.2022 14:26

Treba ukinuti vimbldon zato sto je rasisticki i politicki turnir