JEDNA STVAR JE ZABRINULA NAVIJAČE Đoković nakon pobede progovorio o "novoj rutini"
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Karena Hačanova u polufinalu sa 2:1 i prošao u borbu za trofej Srbija opena za koji će se boriti po prvi put posle 11 godina.

Nole je zabrinuo navijače jer je na svakom meču gubio po jedan set, a onda se vraćao u meč i uspevao da preokrene. Ipak, on kaže da mu je to izgleda "nova rutina".

- Izgleda da je rutina da izgubim prvi set, tako je već nekoliko mečeva. Nešto ću morati da promenim pred meč sutra, da krenemo bolje. Mada, ne bih se žalio da izgubim prvi set i da dobijem meč - rekao je Đoković, koji je i protiv Đerea i Kecmanovića gubio prve setove, i dodao:

- Verovatno moj najbolji tenis ove nedelje u drugom i trećem setu. Raduje me to pred najvažniji meč, pred finale.

JEDNA STVAR JE ZABRINULA NAVIJAČE Đoković nakon pobede progovorio o

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

 

Iako nije igrao dovoljno ove godine, Nole je zadovoljan svojom formom.

- Sve sam bliže željenoj formi. Danas sam na momente odigrao onako kako stvarno želim. Šljaka je jedinstvena podloga, zahtevna, potrebno je da igrač probije zid, i mentaln oi fizički. Ja sam imao manjak mečeva, izazov je posle toga vratiti se u formu i doći do maksimuma – tu se teško stiže, a brzo se gubi. Već se osećam komforno i samouvereno na terenu. Tri meča su dovoljna, dosta sam se natrčao - dodao je Đoković.

Zahvalio se Novak i publici koja ga je bodrila prethodnih dana.

- Predivan je osećaj ovde igrati, hvala vam mnogo, najlepši je osećaj ovde igrati. Moram da napomenem da stvarno nema lepšeg osećaja - zaključuje Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading