NJU JE OSTAVIO ZBOG SRPKINJE Bila je verenica Bastijana Švajnštajgera, "mrzi" Anu Ivanović, a pogledajte kako sada izgleda (FOTO)
EPA/Instagram/Ilustracija

 

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u zajedničkom životu. Srećni par je osnovao porodicu, već imaju dvoje dece i čini se da im je sve potaman.

Međutim, vratićemo se malo u prošlost, da budemo konkretni, prošlost nekadašnjeg reprezentativca Nemačke. Da li znate s kim je Bastijan bio pre Srpkinje?

Model i nutricionista

NJU JE OSTAVIO ZBOG SRPKINJE Bila je verenica Bastijana Švajnštajgera,

EPA

 

Možda nije toliko poznato da je čuveni fudbaler Bajerna iz Minhena pre Ivanovićeve bio sa sunarodnicom Sarom Brandner (32), modelom i nuticionistkinjom za koju je Švajni bio i veren, ali je ta ljubav "pukla".

Švajnštajger je jednom prilikom, dok je još uvek bio u vezi sa Sarom, za Anu Ivanović rekao "Ne, hvala, ja sam srećno zaljubljen". Međutim, nedugo nakon toga je obelodanjeno da su on i lepa Srpkinja zajedno. Bastijan je sa Branderovom raskinuo 2014. godine, nedugo nakon Svetskog prvenstva u Brazilu gde je Nemačka osvojila trofej.

Zamrzela Anu Ivanović

 

 

Nemački mediji su nakon raskida Sare i Bastijana pisali kako ona "mrzi Anu Ivanović" jer je ona krivac za njihov rastanak. Međutim, vremenom je prebolela Švajnija.

Što se samog "eksponiranja" tiče, Bastijan i Sara su se često pojavljivali zajedno u medijima, mnogi više nego što je to slučaj sa njim i Anom Ivanović. Mnogi smatraju da ih je upravo to koštalo kraha, te da je pristup sa Srpkinjom i život daleko od očiju javnosti bolja opcija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading