EKSPLOZIJA KOJA SE ČEKALA GODINAMA! Da li je Srbija konačno dobila novog Đokovića?1
Tanjug/Ap

- Objašnjenje leži u tome da je konačno krenuo da se isplati sav rad i trud, da je ono što sam gradio i na čemu sam radio u poslednjih godinu dana dobilo na snazi i realizaciji u vidu rezultata koje sam očekivao da će se dogoditi. Jer na kraju svaki veliki rad i trud se isplate i to nije samo obična floskula. Moj tenis je jači, zreliji, verujem u sebe i fizički sam nikad spremniji što je dodatno uticalo da samopouzdanje bude na visokom nivou - rekao je Kecmanović za "Telegraf".

Govorio je o svom treneru Davidu Nalbandijanu.

- David je učinio mnogo, preporodio me kao igrača u potpunosti, uneo mnoštvo noviteta u moju igru, moj pristup mečevima, kreativniji sam i verujem u sebe više nego ikada. Nisu ovi rezultati došli preko noći, mi konstanto na svemu radimo više od godinu dana i ovo su prvi veliki plodovi jednog temeljnog danonoćnog rada.

NOVAK JE NAJBOLJI NA ŠLJACI! Legenda udarila nikad jači šamar Rafi Nadalu, ove reči će ga zaboleti!

Govorio je i o čestitkama Novaka Đokovića.

-  Od Novaka imam veliku podršku i mnogo mi znači svaki njegov savet i svaka reč. Čestitke su stigle od svih kolega i zahvaljujem se svima.

POSLE SAMO TRI MESECA! Novak pobedio Australiju, osveta se služi hladna!

Igraće na Serbia openu.

-  Igrati pred domaćom publikom je uvek poseban osećaj sreće i zadovoljstva, što bi se reklo vetar u leđa i posebna motivacija. Drago mi je da imamo Serbia Open, to nam svima puno znači, posebna zahvalnost Novaku što nam je to omogučio. Drago mi je da ću ponovo u publici imati svoje roditelje, porodicu, prijatelje, to nema cenu i verujem da ću pružiti partije na koje će oni biti ponosni - zaključio je Kecmanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading