OVAKAV PREOKRET NIKO NIJE OČEKIVAO! Evo kad Novak ruši najveći rekord, Medvedev od sjaja do očaja!
EPA/ CHRISTOPHE PETIT TESSON

Danil Medvedev imao priliku da drugi put u kratkom roku stigne na tron svetskog tenisa, poraz u četvrtfinalu mastersa u Majamiju od Huberta Hurkača mu je uskratio takvu mogućnost.

Ruski teniser je ostao na svega 10 bodova zaostatka u odnosu na Đokovića i delovalo je da je pitanje vremena kada će ponovo prestići kolegu iz Srbije.

Međutim, sada je situacija znatno bolja za Novaka.

Slede turniri na šljaci na kojima, za razliku od američke turneje, Đoković može da učestvuje. Igraće Srbin prvo na mastersu u Monte Karlu od 10. aprila, potom u Beogradu na Srbija openu, a slede i mastersi u Rimu i Madridu, kao i na Rolan Garosu.

DA GLAVA ZABOLI RAFU I RODŽERA! Ovo je dokaz koliko je velika Noletova dominacija, mnogi će biti šokirani!

Medvedev je neprijatno iznenadio navijače objavom da zbog kile mora na operaciju koja će da ga udalji od terena na neki period. Izvesno je da Rus neće igrati na turnirima tokom sezone na šljaci, pa bi Đoković mogao da se odlepi na prvom mestu.

Novak je u Montekarlu prošle sezone ispao u trećem kolu, u Beogradu je poražen u polufinalu, dok je u finalu u Rimu od njega bio bolji Nadal. U Madridu nije igrao, sa Rolan Garosa brani titulu.

OGLASIO SE POZNATI TRENER Evo šta je poručio Novaku nakon svega kroz šta je Srbin prošao!

Ostaje da se vidi šta će biti i na Vimbldonu i ko će moći da igra...

Đoković će u ponedeljak početi 365. nedelju na prvom mestu, a ukoliko predstojeći turniri prođu bez neplaniranih problema, Srbin posle Vimbldona, 11. jula, može da postane apsolutni rekorder po broju nedelja na prvom mestu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading