NOVI PROBLEMI ZA MEDVEDEVA?! "Osećao sam se kao riba na suvom"!
Tanjug/Ap

Danil Medved poražen je od Huberta Hurkača u četvrtfinalu mastersa u Majamiju i tako je opet propustio priliku da se popenje na prvo mesto ATP liste i preskoči Novaka Đokovića. On je nakon meča otkrio da se nije osećao najbolje, te da je imao velike probleme sa grčevima i vrtoglavicom.

- Za mene je važnije bilo da pobedim, a ne to što bih postao prvi teniser sveta. To bi bio bonus. Da budem iskren, odigrao sam mnogo mečeva pod pritiskom, tako da to nije bila novina sada. Ne mislim da sam izgubio jer sam bio nervozan. Nisam se osećao najbolje, ali to se dešava - rekao je Medvedev.

Nastavio je u istom ritmu.

- Ne znam šta je razlog, možda je vrućina. U svlačionici sam imao grčeve, fizički mi nije bilo lako. Bio sam umoran, osećao sam grč, grč, grč. Bio sam kao riba na suvom. Ali i to je deo sporta. Kada se probudim, verovatno ću biti dobro, ali sada sam razočaran jer sam izgubio. Sada idem kući da se odmorim i pripremim za šljaku. Ovaj mesec nije bio lak nikome. Trudio sam se da treniram što sam više mogao, jer je to moj posao. Zadovoljan sam i onim što sam pokazao ovde. Na dobrom sam putu - rekao je Medvedev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading