VILANDER U ŠOKU ZBOG NADALOVE ODLUKE! Novakov dežurni kritičar ne može da veruje šta je Rafa uradio, Đokoviću se iznenada ukazala velika prilika?
EPA/ ETTORE FERRARI

Legendarni švedski teniser, a sada komentator Eurosporta, Mats Vilander, smatra da je Rafael Nadal preopteretio svoje telo. 

Vilander ističe da je očekivao da Rafa propusti i Indijan Vels, a ne samo masters u Majamiju.

Smatra i da bi to moglo da mu bude problematično za Rolan Garos, jer sada zbog povrede neće moći nekoliko nedelja da trenira i priprema se, što inače voli da praktikuje pred svoj omiljeni turnir. Tako bi Novak Đoković mogao da ima lakši posao na grend slemu u Parizu. 

OVO JE ZANIMALO SVE! Đorđe Đoković otkrio da li sponzori napuštaju Novaka!

- Mislio sam, nakon što je osvojio Akapulko, ponovo pobedivši Danila Medvedeva, da će uzeti slobodno vreme i da će preskočiti Indijan Vels i Majami, da će uzeti mesec dana slobodno za sezonu na šljaci.

- Mislim da je svoje telo opteretio previše, ali Rafa Nadal toliko voli tenis i da se takmiči, osećao se dobro, otišao je i trčao je do maksimuma. Ljudi kažu da Rafa Nadal neće trajati dugo zbog povreda. Ali ja smatram drugačije, Rafa Nadal će trajati sve dok se ne povredi. A onda će da ode kući, odmoriće se, oporaviće se, i ponovo će se vratiti i dovesti sebe do krajnih granica - rekao je Vilander.

SABOTIRAJU GA, SAPLIĆU, ALI NE MOGU DA GA SLOME! Novak Đoković ne igra, a opet je sve bliži čudu!

Inače, Nadal je nakon poraza u finalu Indijan Velsa od Tejlora Frica poručio da će zbog povrede ramena odsustvovati sa terena četiri do šest nedelja, pa je pod znakom pitanja i Rolan Garos, koji je na programu od 22. maja do 5. juna.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

28.03.2022 21:13

Koje povrede? Zna Vilander vrlo dobro zasto Nadal pravi pauze, Nismo zaboravili da je Vilander testiran pozitivan na kokain tokom odrzavanja roland Garrosa 1995