GODINAMA SMO SE DRUŽILE! Legenda tenisa uvek proziva Novaka, a sad se emotivno oprostila od Medlin Olbrajt!
Printscreen

Teniska legenda, Bili Džin King nikada nije imala lepo mišeljenje o Novaku Đokoviću. Sada se  oprostila od Medlin Olbrajt, pa su mnog stvare jasnije.

NAJVEĆI DOPING SKANDALI U TENISU Agasi 4 puta uhvaćen, ATP zataškavao, Hrvata suspendovali, Novaka napadali, a sada je Nadal na udaru!

- Medlin Olbrajt, prva žena koja je bila državni sekretar SAD, je preminula. Imala sam čast da provodom s njom vreme godinama. Posedovala je briljantan um i inovativan duh. Moje najdublje simpatije za nju i njene voljene. Zapamtite njeno ime - napisala je Bili Džin King.

Ona je nedavno prozivala Novaka zbog njegov organizacije PTPA, a kad se podvuče crta, sa kim se družila, jasno je da nije ni mogla da ima drugačije mišljenje o Đokoviću i Srbima.

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Bora

24.03.2022 10:26

Bože kako svaka baba napada Srbe a nikada pravi čovek, to je znak da nisu normalne.

Tabla

24.03.2022 11:09

Ako naiđete na tablu sa imenom navedene gospođe brzo se okrenite i bežite. Šta god da ste uradili došli ste na vrata pakla. Pokajte se, okrenite i bežite, to ispred vas je definitivno pogrešan put. Ipak ako se obrađujete viđenoj tabli samo hrabro napred, nalazite se na mestu koje ste zaslužili.

had

24.03.2022 12:05

Sa kim si takav si ! Tako i ona ! Medlin joj čuva mesto u hadu....

Pera

24.03.2022 12:15

Retko ko ce iz Srbije za nju naci lepu rec.Ona je predvodnik svih nasih neprijatelja . Ni Bog joj nije oprostio grehe.

Čarapan

24.03.2022 12:27

Olbrajtova je propagirali:Pobijte druge da bi građani SAD lepše živeli ili na kostima drugih su zdravi temelji SAD.....Da se više ovakve u...ce ne rode