NOVAKU PRETI VELIKA OPASNOST! Đoković će svim srcem navijati za Kirjosa protiv Nadala!
Tanjug/Ap

Španski teniser Rafael Nadal blista od početka sezone. Upisao je 17 pobeda i još nije osetio gorčinu poraza, a na dobrom je putu da trijumfuje i u Indijan Velsu.

Nadal je na prvom mastersu u godini stigao do četvrtfinala gde će mu rival biti Australijanac Nik Kirjos.

Ukoliko bi Španac osvojio Indijan Vels značajno bi smanjio zaostatak za Novakom Đokovićem, tačnije prišao bi mu na manje od 1.000 bodova.

NOVAKU PRETI VELIKA OPASNOST! Đoković će svim srcem navijati za Kirjosa protiv Nadala!

Tanjug/Ap

 

Ni Novak ni Rafa neće igrati u Majamiju, dok se očekuje da obojica nastupe u Monte Karlu, gde bi teoretski Španac mogao i do prvog mesta na ATP listi.

S obzirom da se Nadalu prilično otvorio žreb (ispali Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev, Mateo Beretini), mnogi su mišljenja da bi samo Kirjos mogao da mu se ispreči na putu ka titulu.

Ipak, tu je i naš Miomir Kecmanović koji je u životnoj formi.

Kecmanović je na tabeli uživo trenutno na 48. poziciji, a veliko iznenađenje i osvajanje turnira u Kaliforniji dovelo bi ga nadomak Top 20. 

To bi zavisilo i od rezultata nekih ostalih parova, te samog Grigora Dimitrova koji je isto izvan najboljih 20, ali bi sa peharom mogao da se nađe u tom odabranom društvu.

Parovi četvrtfinala su Alkaraz - Nori, Rafael Nadal - Nik Kirjos, Miomir Kecmanović - Tejlor Fric i Andrej Rubljov - Grigor Dimitrov.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading