SRAMOTA ME JE! Zverev pričao o divljanju u Akapulku:  Svako u životu zaslužuje drugu šansu
Tanjug/Ap

Nemački teniser Aleksandar Zverev progovorio je o skandalu koji napravio na turniru u Akapulku.

On je prilikom dubl meča udarao reketom o sudijsku stolicu uz pretnje arbitru meča.

Nakon toga kažnjen sa 40.000 dolara uz uslovnu kaznu suspenzi od osam nedelju tokom narednih godinu dana.

- I dalje me je sramota. Nije mi nimalo prijatno kada se pojavim u svlačionici, osećaj nije nimalo lep. Ipak, svi mi pravimo greške. I ja sam ljudsko biće i garantujem vam da se nikada u životu neću više ponašati ovako. To je definitivno bio najgori trenutak u mom životu - izjavio je Zverev.

Dodao je kako pokušava da popravi svoju mentalnu situaciju.

- Počeo sam i sa meditacijama. Postoje stresne situacije u svačijem životu kada se ovakve stvari dešavaju. Nisam prvi i sigurno neću biti ni poslednji koji radi nešto loše na terenu. Znam kakav sam i ovo se neće odraziti na mene. Prethodnog dana sam igrao do pet ujutro, istog dana kada sam morao da igram i dubl. Neko sam ko daje sve na terenu, verujem da bi se mnogo top igrača pojavilo na terenu u dublu i ako bi izgubili, ne bi im teško palo. Nikada ne bih fizički povredio bilo koga - rekao je on.

Istakao je da ovakva greška ne sme nikada više da mu se desi.

- Ako to opet uradim, imaju pravo da me kazne, to je prosto. Ukoliko to opet uradim, to znači da nisam ništa naučio. Svako u životu zaslužuje drugu šansu, ali ako ponavljate greške, to znači da niste ništa naučili - zaključio je Zverev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading