NOVE LOŠE VESTI ZA NOVAKA! Srbin gubi milione?!
Tanjug/Ap

Nakon torture u Australiji kakva nije viđena, te kiksa na turniru u Dubaiju, stižu nove loše vesti za Novaka Đokovića. 

Zbog njegovih stavova o vakcinisanju, o raskidu saradnje razmišlja i Đokovićev najveći sponzor Lakost. Poznato je i koliko bi Novak mogao novca da izgubi ako do ovoga dođe.

Novak od ovog sponzora godišnje dobija oko devet miliona, a s obzirom da ugovor traje na još tri godine, Đoković bi ostao bez 27 miliona dolara na svom računu!

ON STVARNO PREZIRE NOVAKA! Đokovićev najveći mrtizelj besan, sočno je opsovao zbog Srbina!

Poznati svetski brend ne želi da ima ambasadora koji se protivi vakcinisanju i razmišlja o raskidu saradnje, a da cela priča ide u tome smeru, navodno dokazuje i činjenica kako je francuska kompanija angažovala proslavljenu američku teniserku Venus Vilijams koja bi upravo umesto Novaka trebalo da postane glavno lice.

TEORIJE ZAVERE! Bil Gejts stigao na Indijan Vels, Noletovi navijači proključali od besa! (FOTO)

Novak trenutno ne zna da li će moći da igra na turniru u Indijan Velsu, a njegovo ime našlo se na žrebu.


Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

 

Komentari (3)

Loading
Beli

09.03.2022 12:45

Novace, zbog jednog uboda i papira??? Nije novac samo u pitanju, ne igraš, karijera???? 🤔🤔🤔

Vlada XXX

09.03.2022 13:56

Ovo je ludilo u svetu!ne mogu da verujem da se ovolika frka digla i da se ovoliko maltretira čovek zbog nečega sto je skoro svuda u svetu na dobrovoljnoj bazi! Ako je dobrovoljno i ja to ne zelim,u redu je da se moja odluka postuje a ne da budem na stubu srama!da je obavezna vakcinacija a da Nole neće da se vakcinise pa i da razumem,ovako...🙁

Boba

09.03.2022 15:34

Mogao je da kupi papir da je vakcinisan kad je hteo, ali je ostao dosledan svojim stavovima.Tada se stvarno videlo koliko je veliki čovek i sportista.