PONAVLJAĆU TO KAO PAPAGAJ! Novak žestoko isprozivao "BBC", ovo su Srbinu namerno uradili!
EPA-EFE/ALI HAIDER

Đoković je priznao da je "BBC" ipak isekao važan deo intervjua.

- Uradio sam sve što je od mene bilo traženo. Bio sam u poziciji kao i svaki drugi teniser. Vidim da postoji neko uverenje da sam ja bio privilegovan i dobio taj status zbog onoga što jesam. Reći ću nešto što je BBC isekao, a ovo ću ponavljati kao papagaj: Svi su imali isto izuzeće, ja sam došao u Australiju, deset dana pre mene teniserka iz Češke i trener iz Hrvatske su ušli sa identičnim izuzećem. Ona je igrala turnir, on je trenirao svog igrača i nikakav problem nije bio. Odjednom je problem nastao zbog toga što sam ja došao. Zbog čega? Vi mi odgovorite.

IGRA SUDBINE DANILA MEDVEDEVA! Postao prvi na svetu, pa onda morao da govori o ratu - njegov odgovor ostavio je sve bez teksta!

Otkrio je Novak i zašto je odlučio da baš za "BBC" govori o situaciji u Australiji.

- Pozvao sam BBC jer bi rekli da sam namestio intervju da sam pričao sa nekim ko mi je naklonjeniji. Mislili bi da bežim od neugodnih situacija i pitanja koja ne želim. Hteo sam nekog ko je znao da me kritikuje kroz karijeru, a opet nekog ko je među najvećim svetskim medijima. nisam imao apsolutno nikakav uticaj na pitanja koja su postavili. Bili su fini, kulturni, neutralni i veoma čvrsti u postavljanju pitanja. Žao mi je što nisu sve emitovali, sekli su neke delove - zaključio je Đoković.

Novak je dodao da su mu potrebni mečevi i da će kroz vreme uspeti da dođe do forme.

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Hogsr

25.02.2022 15:00

I sami englezi kazu za njih britis bulshit corporejshn bbc