ŠOKANTNA ISPOVEST LOŠEG DEČKA TENISA! Kirjos sve priznao: Hteo sam da se ubijem, bio sam navučen na drogu!
Tanjug/Ap

Njegova ispovest bila je više nego emotivna.

- Ovo sam bio ja pre tri godine na Australijan openu. Većina bi pretpostavila da sam psihički dobro ili da uživam u životu... bio je to jedan od mojih najmračnijih perioda. Ako dobro pogledate, na mojoj desnoj ruci možete da vidite moje samopovređivanje. Imao sam samoubilačke misli i bukvalno sam se borio da ustanem iz kreveta, a ne da igram pred milionima. Bio sam usamljen, depresivan, negativan, konzumirao sam alkohol, drogu, odbacio sam porodicu i prijatelje.

Nastavio je u istom ritmu.

- Osećao sam se kao da ne mogu da pričam ili da nikome verujem. Ovo je bio rezultat zatvaranja u sebe i odbijanja da se oslonim na svoje voljene i jednostavno da samo malo po malo guram sebe da budem pozitivan. Znam da svakodnevni život može da izgleda izuzetno iscrpljujuće, ponekad nemoguće. Razumem da se osećate slabo ili uplašeno ako otvorite. Kažem vam odmah, u redu je, niste sami.

UVEK BEZ DLAKE NA JEZIKU Neću da budem kao Rodžer Federer!

Kaže da je danas dobro.

- Prošao sam kroz ta vremena kada je izgledalo kao da te pozitivne energetske vibracije nikada neće biti stvarnost. Molim vas, nemojte se osećati kao da ste sami, ako se osećate kao da ne možete ni sa kim da razgovarate, tu sam, javite se. Ponosan sam što mogu da kažem da sam potpuno preokrenuo život i da imam potpuno drugačiji pogled na sve, ne uzimam jedan trenutak zdravo za gotovo. Želim da budete u mogućnosti da dostignete svoj puni potencijal i da se osmehnete. Ovaj život je lep - zaključio je Kirjos u dramatičnoj ispovesti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading