NOVAK SE OGLASIO PRED PRVI MEČ U GODINI! Jednom rečenicom je sve šokirao, Medvedev se OVOME posebno raduje!
EPA-EFE/ALI HAIDER

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u ponedeljak će odigrati svoj prvi meč u 2022. godini. Rival mu je Italijan Lorenco Museti, a duel je na programu oko 17.30 po našem vremenu.

Đoković je propustio Australijan open jer je deportovan, a s obzirom da ostaje pri odluci da se ne vakciniše, vlada velika neizvesnost na kojim turnirima će mu biti dozvoljeno da igra.

ŠTA TO JEDE ANA IVANOVIĆ? Srpska teniserka objavila fotografiju sa čudnom hranom, svi se pitaju o čemu je reč! (FOTO)

- Moram da poštujem pravila. Koji god turnir da mogu da igram, pokušaću da dođem do te zemlje i da igram. Sada zaista ne mogu da biram. Gde god da imam priliku da igram, koristiću je, jer ovo je ono što volim da radim. Znao sam da dolazim u Dubai, tako da sam imao cilj, nešto za šta da radim. Sada kad sam ovde, mogu da kažem da sam dobro pripremljen, koliko je moguće, i uzbuđen sam što sam opet na turu. To je sve što osećam u ovom trenutku - rekao je Đoković.

NOVAK SE OGLASIO PRED PRVI MEČ U GODINI! Jednom rečenicom je sve šokirao, Medvedev se OVOME posebno raduje!

EPA-EFE/ALI HAIDER

 

Ističe da se raduje povratku na teren.

- Bilo mi je potrebno malo vremena da se osvrnem na sve to, i mentalno da se odmorim. Kada sam se osvežio, radovao sam se tome da opet igram tenis i takmičim se - naveo je prvi reket sveta.

OVO JE CEO SVET ČEKAO Novak Đoković ponovo igra tenis! Razigrao se protiv velikog prijatelja, a čeka ga duel sa Italijanom kojem je mnogo pomogao! (VIDEO)

Ukoliko Danil Medvedev osvoji turnir u Akapulku, svrgnuće Novaka sa vrha ATP liste 28. februara.

Đoković nema problem sa tim, naprotiv, spreman je da čestita velikom rivalu.

- Medvedev zaslužuje da bude broj jedan i to će se desiti pre ili kasnije. Ako se dogodi ove nedelje, biću prvi koji će mu čestitati - rekao je Novak.

Ipak, Rus neće imati nimalo lak zadatak, jer u Akapulku igraju Rafael Nadal, Aleksander Zverev, Stefanos Cicipas...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading