PRESEDAN U BELOM SPORTU Novak će iz sve snage navijati za ljutog rivala!
Tanjug/Ap

 

Dvojica tenisera i velikih rivala, koja se bore za titulu najboljeg tenisera ikada, Novak i Đoković i Rafael Nadal, ponovo će se naći na teniskim terenima od naredne sedmice!

Zanimljivo, ovo će biti prvi put još od Rolan Garosa prošle godine da će Srbin i  Španac igrati u istoj nedelji!  

Za razliku od Pariza gde su igrali na istom turniru, a znamo da je Đoković u polufinalu dobio Španca sa 3:1 potom i osvojio grend slem, sada će igrati na dva različita kontinenta - Novak u Dubaiju, turniru koji je osvajao pet puta u karijeri, dok će Nadal pokušati da se domogne titule u Akapulku. 

Takođe je posebno interesantno i to što će u Meksiku igrati i drugi igrač planete Danil Medvedev. Ako Rus osvoji Akapulko bez obzira na Novakov učinak u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, biće prvi igrač sveta.

PRESEDAN U BELOM SPORTU Novak će iz sve snage navijati za ljutog rivala!

EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

 

OVO JE CEO SVET ČEKAO Novak Đoković ponovo igra tenis! Razigrao se protiv velikog prijatelja, a čeka ga duel sa Italijanom kojem je mnogo pomogao! (VIDEO)

Tako da, nema sumnje da Novak ipak neće navijati za svog prijatelja Medvedeva u Meksiku, već za ljutog rivala Rafu, kao i svi Noletovi navijači jer bi Španac trijumfom u Akapulku ostavio Novaka na prvom mestu. 

Na turniru u Akapulku igraće i dva srpska tenisera, Dušan Lajović i Laslo Đere. 

Lajović će u prvom kolu igrati protiv Amerikanca Sebastijana Korde, 43. na svetu. Srbin je 39. na ATP listi i biće ovo njihov prvi međusobni susret. 

PRESEDAN U BELOM SPORTU Novak će iz sve snage navijati za ljutog rivala!

EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

 

 

RAFA NIJE ZABRINUT ZBOG NOVAKA! Španac progovorio o Nadalu, jedna rečenica svima zapala za oko!

Laslo Đere nije imao sreće jer će već na startu morati da igra protiv trećeg kosturaša - Grka Stefanosa Cicipasa. Đere je 56, Cicipas 4. na planeti i prvi put će igrati jedan protiv drugog. 

Novak u Dubaiju startuje sutra protiv Italijana Musetija, 57.igrača na ATP listi, dok Nadal u Akapulku počinje protiv Amerikanca Rejlija Opelke, 20.igača na svetu. 

BONUS VIDEO: 

 Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading