ŠOK! Tokom drame u Australiji Novaku je stigla poruka koju nikako nije mogao da očekuje!
EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

- Izuzetno poštujem svoje kolege i imam razumevanje za to što su neki odučili da se ne oglase, neki su odlučili da me kritikuju i osude način na koji sam ušao u zemlji, misleći da sam postupio neuispravno... Želeo bih da su imali mogućnost da me kontaktiraju, da sačekaju da se ispriča i druga strana priče, da čuju sve, ali razumem da je teška situacija kada je cela pažnja sportskih i ne samo sportskih medija usmerena ka vama. Onda su dobijali puno pitanja vezano za moju situaciju kada su samo hteli da pričaju o sebi, o svojim pripremama za turnir, o onome što se tiče njihove profesije i imam razumevanja i za one koji su izašli i negativno pričali o meni - rekao je Đoković.

ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU! Novak nikad iskrenije o drami u Australiji, reakaciji kolega, a onda je jednom rečenicom oduševio naciju: ŽELIM SRBIJI DA DONESEM ZLATO!

Novak je priznao da ga je najviše iznenadio Nik Kirjos.

- Kirjos me je iznenadio najviše, jer smo imali i određenih nerazumevanja u prošlosti, da ih tako nazovem, a posebno sa njegove strane. Prijatno me je iznenadila njegova podrška, zahvalio sam se njemu, kao i svim ostalim teniserima koji su stali uz mene. Iz vrha tu su Medvedev, Zverev. Aliza Korne... puno teniseki je bilo. Izvinjavam se svima koje nisam spomenuo, a ima mnogih koji su mi poslali lične poruke, a nisu se oglasili u javnosti, a i to razumem, nezgodna je situacija i za njih i za mene - rekao je iskreno Đoković.

POGREŠIO SAM! Đoković otvoreno priznao krivicu!

Đoković je otkrio i da su ga mnoge kolege povredile, kao i da nikoga nije zanimalo njegovo mišljenje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading