OVO SVI MORAJU DA ČUJU! Čuveni teniski trener NIKAD JAČE stao uz Đokovića!
EPA/ Yoan Valat

Čuveni teniski trener Patrik Muratoglu, koji je najzaslužniji za sjajne igre Serene Vilijams, svim srcem stao je na stranu Novaka Đokovića koji je na udaru kritika širom planete.

SVE OČI SU UPRTE U DUBAI Evo kada će Đoković saznati imena prvih rivala posle deportacije!

ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO SRBE U DUBAIJU! Novak i Jelena "među svojima", svi su ostali bez teksta nakon jednog poteza! (FOTO)

Trener Stefanosa Cicipasa istakao je da je iznenađen Noletovom odlukom da se ne vakciniše, ali je i dalje uz njega.

OVO SVI MORAJU DA ČUJU! Čuveni teniski trener NIKAD JAČE stao uz Đokovića!

EPA/ PETER KLAUNZER

 

- Izuzetno sam iznenađen Novakovom izjavom, nikada ne bih pomislio da će to biti njegov izbor - rekao je Muratoglu za "BBC" i nastavio:

- Svi znamo da Novak pokušava da postane najbolji u istoriji, takmiči se u tome sa Nadalom i Federerom i u najboljoj je poziciji, jer je najmlađi od njih, a u proseku osvaja najviše grend slemova poslednjih godina. I pored svega toga, svoje uverenje da se ne vakciniše stavio je ispred te trke! To moćno pokazuje kakva je on osoba, a to kažem u pozitivnom smislu. Novak ima jaka uverenja i petlju da stanje iza njh, šta god da su posledice.

OVO SVI MORAJU DA ČUJU! Čuveni teniski trener NIKAD JAČE stao uz Đokovića!

EPA/ALI HAIDER

 

Muratoglu je mislio da će posle drame kroz koju je Novak prošao u Australiji, naterati Srbina da promeni stav o vakcinaciji, ali...

- Mislio sam da će posle dešavanja na Australijan openu reći kako ima šansu da postane najbolji svih vremena i da će zbog toga pristati da se vakciniše. Plus da će pomisliti da će posle toga ljudi prestati da budu protiv njega. Ali neko ko ostaje pri svojim stavovima i kada je većina protiv njega, zaslužuje ogromno poštovanje, bez obzira kakvo je vaše mišljenje o tome - poručio je Patrik Muratoglu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading