HTEO JE DA SE ČUJE NJEGOV GLAS! Pričao sa Đokovićem, pa se uključio direktno iz Beograda, ovo je njegova poruka!
Printscreen

- Bio je odlučan da se ne oglašava u Australiji i tokom turnira, delom zato što je želeo da ispoštuje ljude koji učestvuju na turniru, a oseća se pogrešno predstavljenim i neshvaćenim. Intervjuom je svoj položaj želeo da distancira od globalnog pokreta antivaksera, naveo sam ga da priča o tome zbog njegove pozicije u svemu - rekao je Radžan.

MORAJU DA ZOVU NOLETOV ADVOKATE! Stiglo na naplatu: Evo koliko će Australija platiti zbog proterivanja Đokovića!

Nastavio je u istom ritmu.

- On oseća da kao jedan vrhunski sportista mora i te kako da pazi šta "ulazi" u njegovo telo, a drugo je stvar njegovih principa, kazao je da je slobodarskog uma, da odluka zavisi isključivo od njega i da brani pravo izbora, da je to svačija individualna odluka. Mislim da je sve ovo uradio da bi se konačno čuo njegov glas, ali i da bi se odvojio od globalnog antivakserskog pokreta, te da još jednom poruči Australiji da nije želeo da krši pravila.

Đoković je tokom intervjua jasno poručio da nije antivakser.

- Nikada nisam bio protiv vakcinacije, primio sam ih kao dete, ali sam uvek podržavao slobodu izbora šta stavljate u svoje telo.Principi donošenja odluka o mom telu su važniji od bilo koje titule ili bilo čega drugog. Pokušavam da budem u skladu sa svojim telom koliko je god to moguće.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading