TOTALNI ŠOK! Novak čuo veliko priznanje iz Australije, da li je ovo moguće?
Aloonline.me/Alo!/Maša Grozdanić

Najnovija informacija dolazi da je prvobitna viza našem teniseru odobrena od strane čoveka, a ne kompjutera.

Ovo je potvrđeno i parlamentskom komitetu, pošto su zvaničnici Ministarstva unutrašnjih poslova, uključujući i sekretara Mihaela Pecula suočeni sa mnogim pitanjima i temama u Senatu, gde je na agendu došlo i pitanje o korona virusu, ali i Novaku Đokoviću, te celoj njegovoj situaciji, odnosno, odobravanju i ukidanju vize.

OSVANULA FOTOGRAFIJA NOVAKA ĐOKOVIĆA SA AERODROMA! Fudbaleri nisu mogli da veruju, odmah spremili poklon i zamolili da im ispuni želju!

Portparolka za unuturašnje poslove Laburista, Kristina Keneli, upitala je tokom zasedanja zašto srpski teniser nije na listi za praćenje kretanja, s obzirom na to da je "njegov stav za vakcinaciju dobro poznat".

Zvaničnik odeljenja je na ovo pitanje odgovorio da to ne bi napravilo nikakvu razliku ukoliko bi on bio na listi za praćenje, ali je priznao da je bio uslov da zvaničnici razmotre da li je test karaktera za podnosioce zahteva za vizu ispunjen ili ne, pre nego što i sami donesu odluku o izdavanju vize.

AMERIKANAC "PECNUO" ĐOKOVIĆA! Potrebno je nešto promeniti u tenisu, a Novak se plaši!

U Australiji su tek poćeli da se bave ovom temom, očekuje se nastavak sage. Nole je deportovan i nije dobio priliku da igra na Australijan openu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ljuba

14.02.2022 08:46

Mogu sada da pričaju šta hoće, ali treba da znaju da Srbi imaju ponosa, tako da nikada više neće videti u Australiji prvi reket sveta, Srbina Novaka.