SRAMNA PROVOKACIJA NADALA Španac brutalno udario na Đokovića: Novak ne zaslužuje da bude prvi, MORAO JE DA BUDE DEPORTOVAN!?
EPA-EFE/YOAN VALAT

Deportacija Novaka Đokovića iz Australije i dalje je aktuelna tema.

Novaku nije bilo dozvoljeno da igra na Australijan openu, što je iskoristio Rafael Nadal koji se domogao rekordne 21. grend slem titule. 

Povodom svega što se Đokoviću dešavalo u Australiji oglasio se i Toni Nadal, stric Rafaela Nadala i njegov nekadašnji trener.

- Šteta je što je svetski broj jedan kao što je Đoković morao da svedoči i da se suoči sa ovakvom situacijom. Ali to je nešto što mora da se desi, kako bi se ispoštovala pravila - rekao je Toni Nadal za "Radio 10" iz Buenos Ajresa.

SRAMNA PROVOKACIJA NADALA Španac brutalno udario na Đokovića: Novak ne zaslužuje da bude prvi, MORAO JE DA BUDE DEPORTOVAN!?

EPA

 

Španac je iskoristio priliku i da isprovocira srpskog tenisera.

Rafa je propustio drugi deo prošle sezone, pa je upravo to, barem po rečima Tonija Nadala, razlog zašto je Novak prvi na ATP listi.

- Danas je Đoković prvi na svetu, ali to je zato što Rafa nije mnogo igrao u prošloj sezoni. Da Rafa nije bio toliko povređen on bi bio prvi, ali mislim da ne odvaja mnogo toga njega od Đokovića i Federera - rekao je Nadal.

Podsećamo, Novaku predstoji turnir u Dubaiju koji počinje 21. februara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rada

11.02.2022 18:26

Pakosnice jedan , ti nikad ne bi pobedio da je Nole igrao . Doping ti jedino pomaze a svi cute . Koliko placas ?

Dragi

11.02.2022 20:38

@Rada - Neznam odakle Nadal crpe to samopouzdanje dali iz d....a nosa uva flša koje stoje kao čunjevi raspoređene ili peškir koji postavlja kao platno za crtanje sujeverje ljubomora

JA

21.02.2022 17:51

"Vo se veze za rogove a covek za jezik " kaze nasa poslovica, mada ovaj doticni moze da bude covek pod navodnicima