ĐOKOVIĆ TRENIRAO SA HRVATIMA! O onome što je Nole obukao bruji cela planeta, ima veze sa Australijom! (FOTO)
EPA/ LUKAS COCH

 

Zanimljiv detalj viđen je danas na treningu u Beogradu kada je Novak Đoković obukao duks koji je nosio u finalu Australijan opena 2020. godine kada je osvojio osmi pehar. 

Srpski teniser Novak Đoković imao je vrlo zauzet dan u srpskoj prestonici. Prvo se sastao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i najavio skoro obraćanje povodom golgote koju je proživeo u Australiji, da bi se posle odluke Medvedeva da ne učestvuje u Roterdamu odmah uputio na teniski teren.

NOVAK PONOVO NA TERENU! Đoković trenira dobrim prijateljima, dvojica su olimpijski šampioni! (VIDEO)

Prvi put još od deportacije, Novak Đoković viđen je kako trenira. A to je bilo danas u njegovom teniskom centru "Novak" na Dorćolu i upravo tamo će se pripremati  za predstojeći turnir u Dubaiju koji ga počinje 21. februara. 

Novak je raznim potezima pokazao da je i dalje u vrhunskoj formi. 

Imao je nekoliko kolega na raspolaganju, pa nije poznato da li su sa druge strane mreže bili hrvatski teniseri Mate Pavić i Nikola Mektić, kanadski kolega Vasek Pospišil, Matej Sabanov ili možda penzionisani Viktor Troicki, sadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije.

Svi su pozirali nasmejani, a jedan detalj je privukao pažnju. Novak Đoković je obukao trenerku sa inicijalima "KB" koju je nosio na Australijan openu 2020. godine, pa je to možda i neki vid poruke  za organizatore. 

Đoković je taj detalj "prišio" na trenerku u čast legendarnog Kobija Brajanta koji je poginuo pre dve godine. 

Da li je Novak obukao sasvim slučajno ovaj duks ili ne, procenite sami.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading