RAFA ĆE TI MNOGO POBEĆI! Legenda poslala dramatično upozorenje Novaku!
EPA/RUNGROJ YONGRIT

- Ono što sam oduvek želeo je da sva trojica na kraju imaju isti broj trofeja. U redu će biti ako svi budu imali po 21, i biće u redu ako ih budu imali po 22. Već sam video tvitove koje su Rodžer i Novak poslali Rafi, to je pokazivanje klase, čestitati mu, jer u tome se radi u sportu - počeo je Mekinro.

NIKO MU NIŠTA NE MOŽE! Nole ne igra, ali ostaje na tronu!

On se svima divi.

- Ono što smo gledali je nešto od čega se prosto naježite i o čemu sanjate uvek, da budete deo takvog meča. Kao bivši igrač ponosan sam što sam mogao da gledam tako nešto, divim im se. Nateralo me je to da pomislim da sam mogao da se potrudim više, da nađem način da osvojim više toga. Ovo je neverovatno dostignuće.

BIVŠI TRENER IZDAO NOVAKA! Beker govorio o Nadalu, jednom rečenicom ujeo je za srce sve Đokovićeve navijače!

Na kraju, Amerikanac je imao i svojevrsno upozorenje za Đokovića.

- Nikada nisam navijao da neko od njih izgubi. Posebno zbog toga kako igraju, ne bih nikada hteo da se tako nešto dogodi. Svi su tako veliki da prosto želite da su izjednačeni, ali sada je veliki znak pitanja oko toga. Sumnam da će Rodžer osvojiti još jedan pehar. Koliko će još igrati? Opet, nismo očekivali ni da Nadal to uradi u Melburnu. Sa Novakom, sve lebdi u vazduhu, posebno ako ne bude igrao ni na Rolan Garosu. Onda bi sledeća stvar bila da se Rafa pomeri na 22. titulu - zaključio je Mekinro.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Divna

31.01.2022 12:57

To sto je Novak prosao ne znam da li to iko moze?Sve to su odlike porodicnog vaspitanja,licne kulture trpeljivosti,Sve Ono cemu Nas uci nasa vera Pravoslavna.

Goran

31.01.2022 14:04

Svaka čast Mekinrou, ostao je VELIKI za razliku od licemernog i ljigavog malog nemca bekera i zlobnog i pokvarenog federera.

Vojislav

31.01.2022 17:57

Moze svako da ima misljenje, ali istina je jedna: Federer je bog tenisa i to ce biti i kroz 100 godina. Ostali ce biti zaboravljeni.