BRUKA ĐILASOVE TELEVIZIJE Novinarka "N1" izvređala Novaka Đokovića i sve Srbe! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen/EPA

 

Ika Ferer Gotić, novinarka televizije “N1” iz Bosne koja je pod kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i tajkuna Dragana Šolaka najstrašnije je izvređala Novaka Đokovića i sve Srbe.

SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI! Bosanska novinarka udarila na Đokovića: Rafa dominira, a Novak liže kašičicu sa još 200 ljudi! (FOTO)

Bosanska novinarka odlučila je da udari na naš narod i prvog teniserka sveta jer je prisustvovao liturgiji u Hramu Svetog Save. Njoj je to zasmetalo pa ga je na sramotan način napala na društvenim mrežama.

- Neverovatni, vakcinisani Španac Nadal je protutnjao pored Beretinija i upravo se plasirao u svoje šesto finale Australijan opena, pa mu sada samo pobeda nedostaje do 21. Grend slem trofeja. A u međuvremenu, Novak Đoković liže istu kašičicu sa 200 ljudi - napisala je ona na Tviteru.

BRUKA ĐILASOVE TELEVIZIJE Novinarka

Foto: Twitter/printscreen

 

Veliki broj ljudi, nakon toga, prijavio je novinarku zbog govora mržnje, sasvim opravdano, a ona se uplašila i obrisala objavu.

Da li će njeni poslodavci reagovati na govor mržnje ili ona to radi po njihovom nalogu?

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Fedja

30.01.2022 08:45

Prvo izvredjas , pa onda dobijes salvu negativnih komentara i onda sve spinujes da ispadne da si nevinasce i nepravedno napadnuda. Zadrzi svoja pogana misljenja za sebe, i onako si glupa i nista pametno se ne ocekuje od tebe.

zozo

30.01.2022 09:58

Petas koja sigurna sam u tajnosti navija za Noleta. Nemoze biti bolja od ljudi za koje radi. Kada te sutnu bices zigosana i nigde se neces zaposliti govno.

Ruzica

30.01.2022 10:18

Kakva novinarka. Kupila diplomu pa se zato tako ponasa jer nema osnovnu kulturu i obrazovanje. Znam mnoge koji su stigli od ovaca tamo i kupili diplome. Prilog sve pokazuje.