VUK SA KOPAONIKA! Kakvu tajnu krije Đokovićeva amajlija od koje se ne odvaja?
Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan/Shutterstock

Srpski teniser Novak Đoković snimljen je ovog četvrtka u Beogradu od strane naših fotografa. Mnogi nisu primetili ništa čudno na Noletu, ali oni najzagriženiji mogli su da uoče amajliju koju Nole nosi svuda sa sobom.

VREME JE ZA VELIKU ISTINU! Novaka Đokovića mrze zato što je Srbin!

U pitanju je ogrlica sa priveskom vuka. Iako se možda na prvi pogled čini da ona nema nikakvu jaku simboliku, istina je zapravo sasvim drugačija.

- Ja trčim sa svojim vukom - glasila je poruka Jelene Đoković tokom Australijan opena.

Tada se supruga prvog reketa sveta pojavila na tribinama sa majicom koja je sadržala identičan natpis, ali i ilustraciju pomenute životinje. Odatle počinje čitava priča.

Vuk sa Kopaonika

VUK SA KOPAONIKA! Kakvu tajnu krije Đokovićeva amajlija od koje se ne odvaja?

Foto: ALO/Aleksandar Nalbantjan

 

Kroz godine vuk je postao alter ego našeg tenisera, a upravo na US openu on je objasnio Amerikancima o čemu se radi.

- Mislim da su to geni. Način na koji sam odrastao u teško vreme za moju zemlju, neuspeh nikada nije bio opcija ni za mene ni za moju porodicu. To mi je ojačalo karakter, mnogo vremena sam proveo trenirajući sa vukovima i ovo je energija vukova - rekao je Novak i dodao:

- Odrastao sam na planini, mnogo vremena sam proveo tamo, na Kopaoniku. I jesam tu nailazio na vukove, ali to što sam rekao, to se odnosi na odlučnost, istrajnost... Vukovi se oslanjaju na instinkt, vidim tu dosta sličnosti u ponašanju. Vukove mogu da nazovem i, na neki način, duhovnim, prirodnim vodičima kroz život. Plašio sam ih se kada sam bio mali, ali su me i privlačili.

Đokovića mnogi upoređuju sa vukom zbog njegovog karakterističnog urlika koji označava pobedu. Upravo zbog toga Nole nosi nadimak "Vuk sa Kopaonika".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vesna

27.01.2022 15:18

Postoji kegenda o Sv Savi I vucima. Neka I Nas Novak ima tu snagu.